product
13291Hill Ceramic Eps-Betong Varm Finja 9 kghttps://www.stonefactory.se/inomhus/tillbehor/tillbehor-hill-ceramics/hill-ceramic-eps-betong-varm-finja-9-kg?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/eps-betong-varm-finja-9-kg-stonefactory.jpgInStock449SEK/inomhus/inomhus/tillbehor/tillbehor-hill-ceramicsEn väldigt lätt och högisolerande lättviktsuppfyllnad för utjämning och uppfyllnad. Denna betong används på de flesta utomhus- och inomhus innan avlämning. Denna produkt är dammreducerad, pumpbar och klarar av golvvärme. Den passar väldigt bra till uppfyllnad av viktkänsliga bjälklag, i oisolerade källarutrymmen och på ojämna underlag där den är ett flexibelt komplement till cellplastskivor. Lambdavärde så lågt som 0,07 W/mK. Färg:Cement Typ: Avjämningsmassa Golvvärme: Ja Vikt: 9 kg <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/536805---Produktblad.pdf"><b><u>Produktblad</u></b></a>449
Hill Ceramic Eps-Betong Varm Finja 9 kg

Hill Ceramic Eps-Betong Varm Finja 9 kg

449 SEK / förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 536805

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En väldigt lätt och högisolerande lättviktsuppfyllnad för utjämning och uppfyllnad. Denna betong används på de flesta utomhus- och inomhus innan avlämning. Denna produkt är dammreducerad, pumpbar och klarar av golvvärme. Den passar väldigt bra till uppfyllnad av viktkänsliga bjälklag, i oisolerade källarutrymmen och på ojämna underlag där den är ett flexibelt komplement till cellplastskivor. Lambdavärde så lågt som 0,07 W/mK.
Färg:Cement Typ: Avjämningsmassa Golvvärme: Ja Vikt: 9 kg Produktblad
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop