product
13281Hill Ceramic Brunnsmanschett Finja Enkelklistrad Ytterhörnhttps://www.stonefactory.se/inomhus/tillbehor/tillbehor-hill-ceramics/hill-ceramic-brunnsmanschett-finja-enkelklistrad-ytterhorn?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/brunnsmanschett-finja-enkelklistrad-for-ytterhorn-stonefactory.jpgInStock279SEK/inomhus/inomhus/tillbehor/tillbehor-hill-ceramicsHill Ceramic Finja Hörn används vid tätning av inner- och ytterhörn i våtrum och för andra utrymmen av liknande kategori. Det är en sandwichkonstruktion bestående av två yttre lager polypropylenväv och en inre kärna av vatten- och ångtät polyetenfilm. <BR> Typ: Tätskikt Golvvärme: Ja Vikt: 1 kg <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/705006---Produktblad-2.pdf"><b><u>Produktblad</u></b></a>279
Hill Ceramic Brunnsmanschett Finja Enkelklistrad Ytterhörn

Hill Ceramic Brunnsmanschett Finja Enkelklistrad Ytterhörn

279 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 705006

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Hill Ceramic Finja Hörn används vid tätning av inner- och ytterhörn i våtrum och för andra utrymmen av liknande kategori. Det är en sandwichkonstruktion bestående av två yttre lager polypropylenväv och en inre kärna av vatten- och ångtät polyetenfilm.

Typ: Tätskikt Golvvärme: Ja Vikt: 1 kg Produktblad
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop