product
2966RADONSUG STD KOMPLETT TORPAhttps://www.stonefactory.se/inomhus/tillbehor/radonsug-std-komplett-torpa?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/RADONSUG.jpegInStock6190SEK/inomhus/tillbehor/utomhus/tillbehor-poolsten/inomhus/skyddsutrustningHuvudsyftet med radonsugen är att skapa ett större undertryck under grundplattan än det som är i huset. Därigenom vänds luftströmmen så att den går från huset ner i grunden, vilket då hindrar radonet att läcka in i huset. Detta åstadkoms genom montage av vår radonsug. Här får man också på köpet den positiva bieffekten att radonsugen gör som namnet antyder, suger till sig den radongas som finns i närheten och sprutar ut denna i uteluften där den snabbt späds ut till ofarliga nivåer. Vårt paket innehåller allt som behövs, inklusive 8,5 m gastät sugslang, för att sänka dom förhöjda strålningsvärdena som orsakas av inläckande markradon, förutom verktyg. Monteringen är så enkel att man själv normalt klarar detta. Monteringstiden brukar ligga mellan 5 och 8 timmar. Då paketet elektriskt drivs av 12 volt, behöver inte elektriker anlitas.6490
RADONSUG STD KOMPLETT TORPA
RADONSUG STD KOMPLETT TORPA
RADONSUG STD KOMPLETT TORPA
RADONSUG STD KOMPLETT TORPA
RADONSUG STD KOMPLETT TORPA

RADONSUG STD KOMPLETT TORPA

Paket för torpargrund

Innehåller allt du behöver förutom verktyg. Effektiv, billig och lättmonterad.
6190 SEK / st.
6490 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 8110-Fli

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Huvudsyftet med radonsugen är att skapa ett större undertryck under grundplattan än det som är i huset.
Därigenom vänds luftströmmen så att den går från huset ner i grunden, vilket då hindrar radonet att läcka in i huset. Detta åstadkoms genom montage av vår radonsug. Här får man också på köpet den positiva bieffekten att radonsugen gör som namnet antyder, suger till sig den radongas som finns i närheten och sprutar ut denna i uteluften där den snabbt späds ut till ofarliga nivåer. Vårt paket innehåller allt som behövs, inklusive 8,5 m gastät sugslang, för att sänka dom förhöjda strålningsvärdena som orsakas av inläckande markradon, förutom verktyg. Monteringen är så enkel att man själv normalt klarar detta. Monteringstiden brukar ligga mellan 5 och 8 timmar. Då paketet elektriskt drivs av 12 volt, behöver inte elektriker anlitas.
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop