product
18856Tilemaster Marockanskt Kakel Ifni Kant 20X20https://www.stonefactory.se/inomhus/marockanskt-kakelklinker/tilemaster-marockanskt-kakel-ifni-kant-20x20?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/MAROCKANSKT-KAKEL-IFNI-KANT-20X20.jpgInStock40SEK/inomhus/inomhus/marockanskt-kakelklinkerDenna platta används för att skapa en ram eller bård tillsammans med hörnplattan med samma namn. Varje platta mäter 200×200 mm och är 16 mm tjock. Denna platta passar till användning på golv och väggar både utomhus och inomhus. Eftersom dessa plattor är handgjorda kan det finnas skillnader i färg och form. Vi rekommenderar därför att man blandar plattor ur olika kartonger. Räkna också med att det går upp till 2 ggr mer fixmassa eftersom plattornas tjocklek kan variera. Kom ihåg att cementplattor skall behandlas med stenimpregnering innan fogning så att porerna sluts och ytan blir smuts- och vattenavvisande. Tänk på att använda ljusare fog än plattan, annars finns risk för missfärgning av plattan. Efterbehandlas med färglös såpa och vatten. Dessa plattor är inte perfekta, utan det kan förekomma hack och ojämnheter. Men allt detta hör till charmen med handgjorda kakel och det jämnar ut sig med tiden och blir en del av plattans patina. Glöm inte att beställa impregneringsmedel till era vackra cementplattor här: <a href="https://www.stonefactory.se/inomhus/tillbehor/tilemaster-impregnering-dynasil-floor-1l"><b>Dynasil Stenimpregnering</b></a> <BR> <BR> <b><big>Produktinformation</big></b> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Tilemaster</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td> Svart, Mönstrat </td> </tr> <tr> <td><b>Yta:</b></td> <td>Matt</td> </tr> <tr> <td><b>Storlek:</b></td> <td> 20x20</td> </tr> <tr> <td><b>Tjocklek:</b></td> <td>16 mm</td> </tr> <tr> <td><b>Kant:</b></td> <td>Rak</td> </tr> <tr> <td><b>Tål Golvvärme:</b></td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td><b>Lämpar sig till:</b></td> <td>Golv & Vägg</td> </tr> <tr> <td><b>Användningsområde:</b></td> <td>In- & utomhus</td> </tr> <tr> <td><b>Leveranstid:</b></td> <td>ca 2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>148
  • Hem
  • Inomhus
  • Tilemaster Marockanskt Kakel Ifni Kant 20X20
Tilemaster Marockanskt Kakel Ifni Kant 20X20
Tilemaster Marockanskt Kakel Ifni Kant 20X20
Tilemaster Marockanskt Kakel Ifni Kant 20X20
Tilemaster Marockanskt Kakel Ifni Kant 20X20
Tilemaster Marockanskt Kakel Ifni Kant 20X20
Tilemaster Marockanskt Kakel Ifni Kant 20X20
Tilemaster Marockanskt Kakel Ifni Kant 20X20

Tilemaster Marockanskt Kakel Ifni Kant 20X20

tilesrus
Marockanskt Kakel Ifni Kant är en vackert mönstrad, handgjord cementplatta i svart och vitt från Tilemaster.
40 SEK / st.
148 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: GB0307V01

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Denna platta används för att skapa en ram eller bård tillsammans med hörnplattan med samma namn. Varje platta mäter 200×200 mm och är 16 mm tjock. Denna platta passar till användning på golv och väggar både utomhus och inomhus. Eftersom dessa plattor är handgjorda kan det finnas skillnader i färg och form. Vi rekommenderar därför att man blandar plattor ur olika kartonger. Räkna också med att det går upp till 2 ggr mer fixmassa eftersom plattornas tjocklek kan variera. Kom ihåg att cementplattor skall behandlas med stenimpregnering innan fogning så att porerna sluts och ytan blir smuts- och vattenavvisande. Tänk på att använda ljusare fog än plattan, annars finns risk för missfärgning av plattan. Efterbehandlas med färglös såpa och vatten. Dessa plattor är inte perfekta, utan det kan förekomma hack och ojämnheter. Men allt detta hör till charmen med handgjorda kakel och det jämnar ut sig med tiden och blir en del av plattans patina.
Glöm inte att beställa impregneringsmedel till era vackra cementplattor här: Dynasil Stenimpregnering

Produktinformation
Varumärke: Tilemaster
Färg: Svart, Mönstrat
Yta: Matt
Storlek: 20x20
Tjocklek: 16 mm
Kant: Rak
Tål Golvvärme: Ja
Lämpar sig till: Golv & Vägg
Användningsområde: In- & utomhus
Leveranstid: ca 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeTilemaster
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop