product
22619TacTiles Interfacehttps://www.stonefactory.se/inomhus/tragolv/tactiles-interface?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tactiles-interface.jpgInStock2SEK/inomhus/tragolv/inomhus/textilgolvTacTiles™ är små, transparenta 75mm x 75mm självhäftande etiketter av plast, som sätts under textilplattorna för att hålla ihop plattorna. Detta patenterade system skapar ett s.k. flytande golv. Det finns två typer av TacTiles™, som båda är utvecklat till Interfaces textila plattor med Graphlex® eller GlasBac® undersida. Till New Horizons används Graphlex. Levereras i små kartonger som är enkla att bära och tranportera. Kartongen fungerar också som en dispenser vid installation och kan enkelt återvinnas efter användning.5
TacTiles Interface

TacTiles Interface

Åtgång 5 st/kvm

OBS! Säljes endast tillsammans med Interface textilplatta.
2 SEK / st.
5 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: AC1001

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

TacTiles™ är små, transparenta 75mm x 75mm självhäftande etiketter av plast, som sätts under textilplattorna för att hålla ihop plattorna. Detta patenterade system skapar ett s.k. flytande golv. Det finns två typer av TacTiles™, som båda är utvecklat till Interfaces textila plattor med Graphlex® eller GlasBac® undersida. Till New Horizons används Graphlex. Levereras i små kartonger som är enkla att bära och tranportera. Kartongen fungerar också som en dispenser vid installation och kan enkelt återvinnas efter användning.
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop