• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
13957Tapet Boråstapeter Vårt Arkiv Alicia 2008https://www.stonefactory.se/inomhus/tapeter/tapet-borastapeter-beautiful-traditions-alicia-6701?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapet-borastapeter-beautiful-traditions-alicia-6701-3-stonefactory.se.jpgInStock424SEK/inomhus/inomhus/tapeter/inomhus/tapeter/fargglada-monstrade-tapeter/inomhus/tapeter/lantliga-tapeterDen blommiga tapeten Alicia pryds av ett storslaget mönster som målades för hand av Sissa Sundling 2015. Denna med mörkblå botten är det älskade originalet. En elegant tapet som är både modern och traditionell med sitt vackra limtryck. Mönstret går i dämpade toner av blått, grönt, vitt, gult och blekrött mot den matta, mörkblå fonden. En fantastisk färgskala som passar i alla typer av rum och gör sig lika bra mot vita möbler som mot mörkt trä. <p> Någonstans inte långt härifrån finns ett magiskt förråd. Ett nästan oändligt arkiv av mönster och tapeter. Tusentals minnen som klätt väggarna i människors liv genom generationer. Kaffestunder med sköra koppar i farmors finrum, kurragömmalek med kompisen i barnkammarvrån. Långa middagar vid utdraget bord i svärmors matsal, frukostar med tända ljus och korvmacka i kökssoffan. Stunder, alla inramade av känslan i väggarnas mönster. <p> I kollektionen Vårt Arkiv har Boråstapeter samlat några av alla älskade favoriter som de funnit på nytt och vill dela med sig av. Ikoniska mönster från länge sedan likväl som nästan nya. Tapeter som kan sitta i alla rum i alla hem, oavsett byggår och inredningsstil. Tapeterna har fått en nutida färgskala, för att inspirera till nya färg- och mönsterklangeri det klassiska hemmet såväl som hos retroälskaren, romantikern och trendkännaren. Vackra var och en för sig, spännande i samspel sida vid sida. Säkra val för ett personligt hem du älskar att vara i. <p> <b>Övrigt</b> <div>- Tvättbar och mycket god ljushärdighet</div> <div>- Åtgång 3 hela våder/rulle vid normal takhöjd (2,4 m)</div> <div>- Rekommenderade limtyper: Hernia Trio eller limtyp för non-woven-kvalitet</div> <p> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke</td> <td>BoråsTapeter</td> </tr> <tr> <td>Kollektion</td> <td>Vårt Arkiv</td> </tr> <tr> <td>Färg</td> <td>Blå</td> </tr> <tr> <td>Mönster</td> <td>Blommig</td> </tr> <tr> <td>Utförande</td> <td>EasyUp</td> </tr> <tr> <td>Längd</td> <td>10,05 m </td> </tr> <tr> <td>Bredd</td> <td>53 cm</td> </tr> <tr> <td>Mönsterpassning</td> <td>64 cm, förskjuten </td> </tr> <tr> </tbody> </table>769
-45%

Tapet Boråstapeter Vårt Arkiv Alicia 2008

Beautiful Traditions är en ljus, romantisk och dekorativ kollektion med helt nyritade mönster inspirerade av livet på den svenska landsbygden, både i torp och herrgårdar.
borastapeter
424 SEK / st.
769 SEK / st.

Artikelnummer: B2008

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory