product
26231Duro Tapet Gammalsvenska Duro 1939 698-02https://www.stonefactory.se/inomhus/tapeter/ljusa-monstrade-tapeter/duro-tapet-gammalsvenska-duro-1939-698-02?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/duro-tapet-gammalsvenska-duro-1939-698-02-stonefactory.se.jpgInStock676SEK/inomhus/tapeter/ljusa-monstrade-tapeter/inomhus/tapeter/lantliga-tapeterMönstret återfanns i vårt eget skissarkiv och är daterat till 1939.Under den här tiden blev geometriska former och fantasiblommor populära och ersatte den tidigare mer naturalistiska Jugendstilens blommor. Mönstertypen fanns i många varianter under den här tiden. De representerar en stil som skulle vara ”modern” och nytänkande med inspiration från funkisstilen. Stilen var ljus och modern, med inspiration från kubism och geometriska former. Man kombinerade gärna strikta blommor och blad med olika vågräta linjer. Det var också populärt att ge liv åt bakgrunden med någon sorts struktur som i vår tapet där det vågräta bakgrundsmönstret ger tapeten djup och liv. Limma direkt på väggen. Tapeten tillverkas med hänsyn till miljön och tål att tvättas med tvål och vatten. Vi reserverar oss för viss färgavvikelse mellan produktbildens färg och tapeterna. 795
Duro Tapet Gammalsvenska Duro 1939 698-02

Duro Tapet Gammalsvenska Duro 1939 698-02

duro
676 SEK / st.
795 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 698-02

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Mönstret återfanns i vårt eget skissarkiv och är daterat till 1939.Under den här tiden blev geometriska former och fantasiblommor populära och ersatte den tidigare mer naturalistiska Jugendstilens blommor.
Mönstertypen fanns i många varianter under den här tiden. De representerar en stil som skulle vara ”modern” och nytänkande med inspiration från funkisstilen. Stilen var ljus och modern, med inspiration från kubism och geometriska former. Man kombinerade gärna strikta blommor och blad med olika vågräta linjer. Det var också populärt att ge liv åt bakgrunden med någon sorts struktur som i vår tapet där det vågräta bakgrundsmönstret ger tapeten djup och liv. Limma direkt på väggen. Tapeten tillverkas med hänsyn till miljön och tål att tvättas med tvål och vatten. Vi reserverar oss för viss färgavvikelse mellan produktbildens färg och tapeterna.

Specifikationer

VarumärkeDuro
KollektionGammalsvenska
FärgBeige
MönsterStormönstrat, blommor
MönsteranpassningFörskjuten 26,5 cm
UtförandeOuick Up
Bredd53 cm
Längd10,05 m
Åtgång3 våder/rulle
Ean7393564698022
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop