product
24889Boråstapeter Tapet Everyday Moments, Fern Forest - 1162https://www.stonefactory.se/inomhus/tapeter/fargglada-monstrade-tapeter/borastapeter-tapet-everyday-moments-fern-forest-1162?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/borastapeter-tapet-everyday-moments-fern-forest-1162-1-stonefactory.se.jpgInStock399SEK/inomhus/inomhus/tapeter/fargglada-monstrade-tapeterTapeten Fern Forest har ett tätt mönster av stora ormbunksblad som på håll bildar en skog av ormbunkar i vackert fiskbensmönster. En frodig och vilsam tapet för till exempel sovrum och vardagsrum. Fern Forest finns i tre färgställningar, denna går i mjuka nyanser av blått, grönt, grått och beige. Kollektionen bjuder på en rik variation kulörer och ytor - tapeter där inte bara mönster utan också material sätter sin prägel på rummet. Klä dina rum i en varm trivsam känsla och ge de vardagliga ögonblicken det där lilla extra. Här finns allt från mjuka, textilia mönsterbilder som rutor och tweedmönster till sirliga blomsterslingor, träpaneler och ruffa tegelväggar med mycket patina. Tapeterna har en skön materialkänsla som ger väggen och hela rummet extra karaktär. Färgskalan sträcker sig från mörkt till ljust med tyngdpunkt på naturliga kulörer i dova nyanser, som om färgerna fått blekna och åldrats lite. Everyday moments är skapad med kärlek till naturen och hantverket, men också till vardagen och livet. 32 vackra tapeter för livet här och nu. 399
Boråstapeter Tapet Everyday Moments, Fern Forest - 1162
Boråstapeter Tapet Everyday Moments, Fern Forest - 1162

Boråstapeter Tapet Everyday Moments, Fern Forest - 1162

borastapeter
399 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: BT1162

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tapeten Fern Forest har ett tätt mönster av stora ormbunksblad som på håll bildar en skog av ormbunkar i vackert fiskbensmönster. En frodig och vilsam tapet för till exempel sovrum och vardagsrum. Fern Forest finns i tre färgställningar, denna går i mjuka nyanser av blått, grönt, grått och beige.
Kollektionen bjuder på en rik variation kulörer och ytor - tapeter där inte bara mönster utan också material sätter sin prägel på rummet. Klä dina rum i en varm trivsam känsla och ge de vardagliga ögonblicken det där lilla extra. Här finns allt från mjuka, textilia mönsterbilder som rutor och tweedmönster till sirliga blomsterslingor, träpaneler och ruffa tegelväggar med mycket patina. Tapeterna har en skön materialkänsla som ger väggen och hela rummet extra karaktär. Färgskalan sträcker sig från mörkt till ljust med tyngdpunkt på naturliga kulörer i dova nyanser, som om färgerna fått blekna och åldrats lite. Everyday moments är skapad med kärlek till naturen och hantverket, men också till vardagen och livet. 32 vackra tapeter för livet här och nu.

Specifikationer

VarumärkeBoråstapeter
KollektionEverydays Moments
FärgGrön
MönsterBlad
Mönsteranpassning53cm, Straight
UtförandeEasy Up
Bredd53
Längd10,05
Åtgång3 våder/rulle
Ean7320094032125
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop