• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
","primaryImageOfPage":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/olandssten-hors-slipad-1650x1100.jpg","image":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/olandssten-hors-slipad-1650x1100.jpg"}
category

Brett utbud av stengolv

Här listar vi några av våra mest populära stengolv. Stengolv ger ett exklusivt intryck inomhus, och passar perfekt i såväg hall och vardagsrum som kök och badrum. Observera att stengolv ej ligger som fraktfria produkter, då dessa måste gå på pall och väger mer än kakel & klinker. Frakten räknas ut i kassan och baseras på vikt och ert postnummer.

Vanliga frågor

Vad är fördelarna med ett stengolv?

Det finns många fördelar med stengolv! Stengolv har en lång livslängd och är otroligt slittåliga. Vill du lägga golvvärme under golven är stengolv det bästa alternativet.

Vad kostar stengolv?

Kvadrameterpriset kan ligga på allt mellan 600-2500 kr för stengolv. Det beror på vilket material plattorna har samt vilken storlek och tjocklek. På Stonefactory.se hittar du ett brett sortiment av stengolv i alla priskategorier.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory