product
24674Ölandssten Röd Diamantfräst 300xfallx12 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kalksten/ostersjosten-olandssten-rod-diamantfrast-300xfallx10-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/ostersjosten-olandssten-rod-diamantfrast-300xfallx10-mm-stonefactory.se.jpgInStock1990SEK/inomhus/kalksten/inomhus/stengolv/inomhusÖlandssten röd har en varm röd färg med unik karaktär och djup i färgen. Ölandskalksten har och är alltid populärt, ett tidlöst val till hemmet eller offentlig miljö. Ytan är diamantfräst vilket ger stenen en lite råare och inte helt slät yta. Kalkstenen bryts på Öland. Stenen är frosttålig, härdad av naturen själv, och kan användas både utomhus och inomhus. Många är vana att se ölandskalksten utomhus i gångar eller murar men den är minst lika vacker inomhus. Fallande längder kommer i spannet 400-800 mm. Räkna med extra spill vid fallande längder. Vissa håligheter förekommer på kalksten vilket fylls med fog. Eventuelle håligheter på plattornas baksida är inte skadligt och fylls med fix. <P> Format: 300xfallande 1990
Ölandssten Röd Diamantfräst 300xfallx12 mm
Ölandssten Röd Diamantfräst 300xfallx12 mm

Ölandssten Röd Diamantfräst 300xfallx12 mm

Lagervara

ostersjosten
Nyhet, Ölandskalksten röd med diamantfräst yta.
1990 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: ÖS-64000300

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Ölandssten röd har en varm röd färg med unik karaktär och djup i färgen. Ölandskalksten har och är alltid populärt, ett tidlöst val till hemmet eller offentlig miljö. Ytan är diamantfräst vilket ger stenen en lite råare och inte helt slät yta.
Kalkstenen bryts på Öland. Stenen är frosttålig, härdad av naturen själv, och kan användas både utomhus och inomhus. Många är vana att se ölandskalksten utomhus i gångar eller murar men den är minst lika vacker inomhus. Fallande längder kommer i spannet 400-800 mm. Räkna med extra spill vid fallande längder. Vissa håligheter förekommer på kalksten vilket fylls med fog. Eventuelle håligheter på plattornas baksida är inte skadligt och fylls med fix.

Format: 300xfallande

Specifikationer

VarumärkeÖlandskalksten
Storlek i cmFallande
YtaDiamantfräst
FärgRöd
Tjocklek i mm12
MaterialKalksten
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Laserskuren
Godkänd för badrum
KalibreradJa
BrytningsortÖland, Sverige
Beräkat spill10-15%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop