product
28551Stenbolaget Offerdal Oregelbunden Natur Kalibrerad 12 mm tjockhttps://www.stonefactory.se/utomhus/natursten/stenbolaget-offerdal-oregelbunden-natur?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/stenbolaget-offerdal-oregelbunden-natur.jpgInStock889SEK/utomhus/natursten/inomhus/skiffer/inomhus/utomhusOregelbunden skiffer är en vanlig syn i Jämtland där stenen bryts sedan hundratals år. Stenen har en så kallad klovyta vilket gör att den har en struktur utan att för den delen vara vass. Att lägga oregelbunden skiffer är lite som att lägga ett pussel där man får prova sig fram för att hitta bitar som passar ihop bra. Till skillnad mot motsvarande sten för utomhusbruk är denna kalibrerad för att hålla en jämn tjocklek. Det blir på så vis enklare att sätta plattorna inomhus i bruk då toleransen på höjdskillnader mellan plattor är betydligt mindre än när man lägger sten på t.ex. en uteplats.889
Stenbolaget Offerdal Oregelbunden Natur Kalibrerad 12 mm tjock

Stenbolaget Offerdal Oregelbunden Natur Kalibrerad 12 mm tjock

stenbolaget
889 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 12502010-L

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Oregelbunden skiffer är en vanlig syn i Jämtland där stenen bryts sedan hundratals år. Stenen har en så kallad klovyta vilket gör att den har en struktur utan att för den delen vara vass. Att lägga oregelbunden skiffer är lite som att lägga ett pussel där man får prova sig fram för att hitta bitar som passar ihop bra. Till skillnad mot motsvarande sten för utomhusbruk är denna kalibrerad för att hålla en jämn tjocklek. Det blir på så vis enklare att sätta plattorna inomhus i bruk då toleransen på höjdskillnader mellan plattor är betydligt mindre än när man lägger sten på t.ex. en uteplats.

Specifikationer

VarumärkeStenbolaget
TypHäll
MaterialSkiffer
MåttOregelbunden
FärgGrå
Tjocklek i mm12
Körbar
Pall20 m2
Vikt (kg)33/m2
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop