• 08-22 16 00
 • kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
24675Ölandssten Röd Slipad 300xfallx12 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kalksten/ostersjosten-olandssten-rod-slipad-300xfallx10-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/ostersjosten-olandssten-rod-slipad-300xfallx10-mm-inspo-stobefactory.se.jpgInStock1390SEK/inomhus/kalksten/inomhus/stengolv/inomhusÖlandssten röd har en varm röd färg med unik karaktär och djup i färgen. Ölandskalksten har och är alltid populärt, ett tidlöst val till hemmet eller offentlig miljö. Ytan är slipad vilket gör så stenen upplevs len, slät och behandlad. Kalkstenen bryts på Öland. Stenen är frosttålig, härdad av naturen själv, och kan användas både utomhus och inomhus. Många är vana att se ölandskalksten utomhus i gångar eller murar men den är minst lika vacker inomhus. Fallande längder kommer i spannet 400-800 mm. Räkna med extra spill vid fallande längder. Vissa håligheter förekommer på kalksten vilket fylls med fog. Eventuelle håligheter på plattornas baksida är inte skadligt och fylls med fix. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Format:</b></td> <td>300xfallande</td> </tr> <tr> <td><b>Tjocklek:</b></td> <td>12 mm</td> </tr> <tr> <td><b>Yta:</b></td> <td> Slipad </td> </tr> <tr> <td><b>Vägg:</b></td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td><b>Golv:</b></td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td><b>Brytningsort:</b></td> <td>Öland</td> </tr> <tr> <td><b>Kalibrerad:</b></td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td><b>Passar i badrum:</b></td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td><b>Golvvärme:</b></td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td><b>Rekommenderat spill:</b></td> <td>10-15%</td> </tr> </tbody> </table>1390
 • Hem
 • Inomhus
 • Ölandssten Röd Slipad 300xfallx12 mm
Ölandssten Röd Slipad 300xfallx12 mm
Ölandssten Röd Slipad 300xfallx12 mm

Ölandssten Röd Slipad 300xfallx12 mm

Lagervara

ostersjosten
Ölandskalksten röd med slipad yta.
1 390 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: ÖS-62000300

Enhet: m2

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Ölandssten röd har en varm röd färg med unik karaktär och djup i färgen. Ölandskalksten har och är alltid populärt, ett tidlöst val till hemmet eller offentlig miljö. Ytan är slipad vilket gör så stenen upplevs len, slät och behandlad.
Kalkstenen bryts på Öland. Stenen är frosttålig, härdad av naturen själv, och kan användas både utomhus och inomhus. Många är vana att se ölandskalksten utomhus i gångar eller murar men den är minst lika vacker inomhus. Fallande längder kommer i spannet 400-800 mm. Räkna med extra spill vid fallande längder. Vissa håligheter förekommer på kalksten vilket fylls med fog. Eventuelle håligheter på plattornas baksida är inte skadligt och fylls med fix.
Format: 300xfallande
Tjocklek: 12 mm
Yta: Slipad
Vägg: Ja
Golv: Ja
Brytningsort: Öland
Kalibrerad: Ja
Passar i badrum: Ja
Golvvärme: Ja
Rekommenderat spill: 10-15%

Specifikationer

Varumärkeöstersjösten
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop