• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
57845Tenfors Klinker Belfast Perla Matt 60x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/tenfors-klinker-belfast-perla-matt-60x60?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Tenfors-Klinker-Belfast-Perla-Matt-60x60.jpgInStock1439SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/natursten-sjosten/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/utomhusTenfors Klinker Belfast Perla Matt 60x60 är en grå klinkerplatta som är har en ett verklighetstroget utseende av natursten. Detta klinker har laserskuren kant vilket låter dig lägga plattorna med minimal fogbredd. Med grå färg inspirerat av natursten och matt yta ger den en modern och neutral look. <p> <b>OBS!</b<i>Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Tänk även på att lägga till 10-15% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.</i>1439

Tenfors Klinker Belfast Perla Matt 60x60 cm

Tenfors Klinker Belfast Perla Matt 60x60 är en grå klinkerplatta som är har en ett verklighetstroget utseende av natursten.
tenfors
1439 SEK / förp.
1000 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.44m2

Artikelnummer: GT-BELP60

Enhet: förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop