• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
3632Natursten Konradsson antik bianco carrara 10x10 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/natursten-sjosten/konradssons-natursten-antik-carrara-10x10-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Natursten-antik-carrara-10x10_6047.jpgInStock1799SEK/inomhus/natursten-sjosten/inomhus<p>Antik vit Bianco Carrrara  är en tumlad sjösten. Denna brukar ibland  även kallas sjösten eller antikmarmor. Kanterna är rundade precis som på en sjösten. Bianco Carrara är den mest välkända marmorn och kommer från Italien och har på senare år blivit omåttligt populär eftersom den har en stilren elegans som uppskattas av de flesta.</p> <p><strong>Mått: </strong>10x10 cm</p> <p><strong>Beräknat spill:</strong> 5-10%</p> <p><strong>Leverans:</strong> Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.</p>1999

Natursten Konradsson antik bianco carrara 10x10 cm

Antik vit Bianco Carrrara är en tumlad sjösten. Denna brukar ibland även kallas sjösten eller antikmarmor. Kanterna är rundade precis som på en sjösten.

Priset är angivet per kvm. Välj antal m2 i rutan nedan.
1799 SEK / m2
1999 SEK / m2
Visa prishistorik

Artikelnummer: 7545

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory