product
317Kompassros Konradsson röd/beige 60x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/natursten-sjosten/kompassros-svartgra-60x60-cm-1?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Natursten-kompass-rod-beige_384.JPGInStock5512SEK/inomhus/natursten-sjosten/inomhus/kompassros<p>En kompassros eller en kompass i natursten kan ge ett entre eller ett rum ett lyft utöver det vanliga. Denna kompassros är utskuren och klar och läggs enkelt utan några större svårigheter. Ge ditt rum en personlig och klassisk sofistikerad look.</p> <p>Storlek: 60x60cm</p> <p>Tjocklek: 10mm</p> <p>Passar golv: Ja</p> <p>Passar vägg: Ja</p> <p>Levereras hela Sverige inom 5-10 arbetsdagar.</p>6890

Kompassros Konradsson röd/beige 60x60 cm

En snygg kompassros i snygg röd och beige natursten och tumlad marmor. En kompassros i natursten är ett elegant sätt att pryda ett golv och skapar en klassisk miljö.
Nedan fyller du i antalet du vill beställa.
konradssons
5512 SEK / st.
6890 SEK / st.

Artikelnummer: 7598

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop