product
317Kompassros Konradsson röd/beige 60x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/natursten-sjosten/kompassros-svartgra-60x60-cm-1?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Natursten-kompass-rod-beige_384.JPGInStock5512SEK/inomhus/natursten-sjosten/inomhus/kompassros<p>En kompassros eller en kompass i natursten kan ge ett entre eller ett rum ett lyft utöver det vanliga. Denna kompassros är utskuren och klar och läggs enkelt utan några större svårigheter. Ge ditt rum en personlig och klassisk sofistikerad look.</p> <p>Storlek: 60x60cm</p> <p>Tjocklek: 10mm</p> <p>Passar golv: Ja</p> <p>Passar vägg: Ja</p> <p>Levereras hela Sverige inom 5-10 arbetsdagar.</p>6890
Kompassros Konradsson röd/beige 60x60 cm

Kompassros Konradsson röd/beige 60x60 cm

konradssons
En snygg kompassros i snygg röd och beige natursten och tumlad marmor. En kompassros i natursten är ett elegant sätt att pryda ett golv och skapar en klassisk miljö.
Nedan fyller du i antalet du vill beställa.
5512 SEK / st.
6890 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 7598

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En kompassros eller en kompass i natursten kan ge ett entre eller ett rum ett lyft utöver det vanliga. Denna kompassros är utskuren och klar och läggs enkelt utan några större svårigheter. Ge ditt rum en personlig och klassisk sofistikerad look.


Storlek: 60x60cm

Tjocklek: 10mm

Passar golv: Ja

Passar vägg: Ja

Levereras hela Sverige inom 5-10 arbetsdagar.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop