• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
93820Tenfors Mosaik Marmor Carrara 30x30 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/marmormosaik/tenfors-mosaik-marmor-carrara-30x30-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Tenfors-Mosaik-Marmor-Carrara-30x30-cm.jpgInStock1563SEK/inomhus/mosaik/inomhus/mosaik/vit-mosaik/inomhus/mosaik/marmormosaik/inomhusTenfors Mosaik Marmor Carrara 30x30 cm är en äkta marmormosaik av en klassisk Carrara marmor i vit färg med grå marmorering och en blank yta. Denna platta är av hög kvalitet och går att ha i alla rum inomhus både på vägg och golv. <p> <b>OBS!</b<i>Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Tänk även på att lägga till 10-15% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.</i> 1563

Tenfors Mosaik Marmor Carrara 30x30 cm

Tenfors Mosaik Marmor Carrara 30x30 cm är en äkta marmormosaik av en klassisk Carrara marmor i vit färg med grå marmorering och en blank yta.
tenfors
1563 SEK / förp.
1595 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.98m2

Artikelnummer: TL-SQR06

Enhet: förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory