• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
93824Tenfors Mosaik Bubble Grey 30x30 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/gra-mosaik/tenfors-mosaik-bubble-grey-30x30-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Tenfors-Mosaik-Bubble-Grey-30x30-cm.jpgOutOfStock2233SEK/inomhus/mosaik/inomhus/mosaik/gra-mosaik/inomhusTenfors Mosaik Bubble Grey 30x30 cm är en mosaik byggd av grå keramiska bitar i en bubblig form. Delarna varierar i form och storlek för att uppnå en spännande struktur. Ytan är blanch skiner upp ytan när ljuset möter den. <p> <b>OBS!</b<i>Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Tänk även på att lägga till 10-15% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.</i> 2233

Tenfors Mosaik Bubble Grey 30x30 cm

Tenfors Mosaik Bubble Grey 30x30 cm är en mosaik byggd av grå keramiska bitar i en bubblig form. Delarna varierar i form och storlek för att uppnå en spännande struktur.
tenfors
2233 SEK / förp.
1595 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.40m2

Artikelnummer: ZY-403

Enhet: förp.

Produkten har utgått

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory