product
8723Centro Kristallmosaik Glas Svart 2,5x2,5https://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/svart-mosaik/hansa-keramik-kristallmosaik-glas-svart-25x25?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/hansa-keramik-kristallmosaik-glas-svart-25x25-stonefactory_se.jpgInStock1800SEK/inomhus/mosaik/svart-mosaik/inomhus/mosaik/kristallmosaikKristallmosaik från Centro har ett tjockt glas och tack vare färgfilmen sitter bakom glaset ger ett läckert djup till ytan. Finns i flera olika färgen och den svarta färgen blir stilren och passar utmärkt till vårt nordiska klimat i såväl kök som badrum. Kakel och klinker med storlek över 15x15 bör alltid beräknas med 10 % extra i spill. Tänk på att kakel, klinker, natursten och mosaik är naturmaterial med naturliga skiftningar mellan olika produktionstillfällen och att färgåtergivningen av bilder kan variera mellan olika datorer beroende på skärmens inställning.1942
Centro Kristallmosaik Glas Svart 2,5x2,5

Centro Kristallmosaik Glas Svart 2,5x2,5

Centro
Kristallmosaik av tjockt glas där färgfilmen ger ett läckert djup till ytan.
1800 SEK / förp.
1942 SEK / förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 285MCS2

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Kristallmosaik från Centro har ett tjockt glas och tack vare färgfilmen sitter bakom glaset ger ett läckert djup till ytan. Finns i flera olika färgen och den svarta färgen blir stilren och passar utmärkt till vårt nordiska klimat i såväl kök som badrum.
Kakel och klinker med storlek över 15x15 bör alltid beräknas med 10 % extra i spill. Tänk på att kakel, klinker, natursten och mosaik är naturmaterial med naturliga skiftningar mellan olika produktionstillfällen och att färgåtergivningen av bilder kan variera mellan olika datorer beroende på skärmens inställning.

Specifikationer

VarumärkeCentro
Storlek i cm2,5X2,5 cm
YtaBlank
FärgSvart
Tjocklek i mm8 mm
Antal St160/m2
MaterialKristallmosaik i glas
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikNej
Beräkat spill10-15 %
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop