product
18989Tilemaster Stavmosaik Carrara Black 30X40https://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/svart-mosaik/tilemaster-stavmosaik-carrara-black-30x40?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/klinker-carrara-black-stav.jpgInStock1711SEK/inomhus/mosaik/svart-mosaik/inomhus/inomhus/mosaik/stavmosaikVarje ark mäter 300×400 mm, sitter på ett PVC-nät och både känns och ser ut som natursten. Marmorn som den här klinkern liknar är en naturlig svart sten med unika intensiva vita vener. Marmorn uppskattas för den starka kontrasten mellan den enhetliga bakgrunden och de väl utformade skårorna. Marmorns distinkt vita vener är karakteristiskt och perfekt för lyxprojekt. Carrara-marmor har fått erkännande världen över på grund av dess vackra och äkta mörka färg och vi kan säga att det är en av de mest populära svarta marmor på marknaden. De typer av applikationer som har givit mest kredit till Carrara-marmor finns bland annat i golv, trappor, olika inredningsdekorationer och beläggningar. Anti-halk Slittålighet (4) Reptålighet (5) Fläckresistent Helt raka kanter (≤0,1%) Ingen vatten-absorption (0,1%) <BR> <BR> <b><big>Produktinformation</big></b> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Tilemaster</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td>Svart</td> </tr> <tr> <td><b>Yta:</b></td> <td>Blank</td> </tr> <tr> <td><b>Storlek:</b></td> <td>30x40 cm</td> </tr> <tr> <td><b>Antal/förp:</b></td> <td>8</td> </tr> <tr> <td><b>m2/förp:</b></td> <td>0,96</td> </tr> <tr> <td><b>Tjocklek:</b></td> <td>11 mm</td> </tr> <tr> <td><b>Kant:</b></td> <td>Rak</td> </tr> <tr> <td><b>Tål Golvvärme:</b></td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td><b>Lämpar sig till:</b></td> <td>Golv och Vägg</td> </tr> <tr> <td><b>Användningsområde:</b></td> <td>Inomhus och Utomhus</td> </tr> <tr> <td><b>Leveranstid:</b></td> <td>ca 2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>2340
Tilemaster Stavmosaik Carrara Black 30X40
Tilemaster Stavmosaik Carrara Black 30X40
Tilemaster Stavmosaik Carrara Black 30X40
Tilemaster Stavmosaik Carrara Black 30X40
Tilemaster Stavmosaik Carrara Black 30X40

Tilemaster Stavmosaik Carrara Black 30X40

tilesrus
Stavmosaik Carrara Black är en svart, marmorliknande mosaik med en blandning av vita skåror som påminner om Carrara-marmorn.
1711 SEK / förp.
2340 SEK / förp.
1783 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.96m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: D30406826BM-B

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Varje ark mäter 300×400 mm, sitter på ett PVC-nät och både känns och ser ut som natursten. Marmorn som den här klinkern liknar är en naturlig svart sten med unika intensiva vita vener. Marmorn uppskattas för den starka kontrasten mellan den enhetliga bakgrunden och de väl utformade skårorna. Marmorns distinkt vita vener är karakteristiskt och perfekt för lyxprojekt. Carrara-marmor har fått erkännande världen över på grund av dess vackra och äkta mörka färg och vi kan säga att det är en av de mest populära svarta marmor på marknaden. De typer av applikationer som har givit mest kredit till Carrara-marmor finns bland annat i golv, trappor, olika inredningsdekorationer och beläggningar.
Anti-halk Slittålighet (4) Reptålighet (5) Fläckresistent Helt raka kanter (≤0,1%) Ingen vatten-absorption (0,1%)

Produktinformation
Varumärke: Tilemaster
Färg: Svart
Yta: Blank
Storlek: 30x40 cm
Antal/förp: 8
m2/förp: 0,96
Tjocklek: 11 mm
Kant: Rak
Tål Golvvärme: Ja
Lämpar sig till: Golv och Vägg
Användningsområde: Inomhus och Utomhus
Leveranstid: ca 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

m20,96
VarumärkeTilemaster
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop