product
2535Sicis nat rosewood mörkbrun 1,5x1,5 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/sicis-nat-rosewood-morkbrun-15x15-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Sicis-nat-rosewood-morkbrun_3624.pngInStock1920SEK/inomhus/mosaik/inomhus/mosaik/brun-mosaik/inomhus/mosaik/mixad-mosaikItalienska Sicis är väldskända för sin exklusiva mosaik och har alltid fokuserat på det bästa som mosaik har ett erbjuda. Varje mosaik präglas som ett konstverk och skapar på så sätt en unik miljö och kontrast. Sicis är en mosaik som alltid är varierande och ger ett väldigt livfullt och snyggt rum. Mosaiken går att lägga som golv och ytan är blank vilket ger den en extra lyster. Nästan varje bit i mosaiken har ett annorlunda utseende vilket bidrar till ett mindre upprepande mönster.</p> <p class="MsoNormal"><strong>Yta:</strong> Blank</p> <p><strong>Storlek:</strong> 1,5x1,5cm på ark om 29,6x29,6cm </p> <p><strong>Skiftar i nyans</strong><strong>:</strong> Ja </p> <p><strong>Laserskuren:</strong> Nej </p> <p><strong>Frostsäker:</strong> Nej</p> <p><strong>Passar i kök:</strong> Ja</p> <p><strong>Passar i badrum:</strong> Ja</p> <p><strong>Golvmaterial:</strong> Ja, i badrum</p> <p><strong>Väggmaterial:</strong> Ja</p> <p><strong>Beräknat spill:</strong> 5-10%</p> <p><strong>Går att köpa per m<sup>2</sup>:</strong> Ja</p> <p><strong>Leverans:</strong> Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar. <br /><br /></p>2400
Sicis nat rosewood mörkbrun 1,5x1,5 cm

Sicis nat rosewood mörkbrun 1,5x1,5 cm

1995 kr/m2

sicis
Sicis är en mycket exklusiv mosaik som bara osar kvalitet. Ytan är väldigt varierande och du kommer inte bli missnöjd med utseendet på denna mosaik.

Välj antal m2 ni vill beställa i rutan nedan.
1920 SEK / m2
2400 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 7931

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Italienska Sicis är väldskända för sin exklusiva mosaik och har alltid fokuserat på det bästa som mosaik har ett erbjuda. Varje mosaik präglas som ett konstverk och skapar på så sätt en unik miljö och kontrast. Sicis är en mosaik som alltid är varierande och ger ett väldigt livfullt och snyggt rum. Mosaiken går att lägga som golv och ytan är blank vilket ger den en extra lyster. Nästan varje bit i mosaiken har ett annorlunda utseende vilket bidrar till ett mindre upprepande mönster.


Yta: Blank

Storlek: 1,5x1,5cm på ark om 29,6x29,6cm 

Skiftar i nyans: Ja 

Laserskuren: Nej 

Frostsäker: Nej

Passar i kök: Ja

Passar i badrum: Ja

Golvmaterial: Ja, i badrum

Väggmaterial: Ja

Beräknat spill: 5-10%

Går att köpa per m2: Ja

Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.

Specifikationer

VarumärkeSicis mosaik
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop