• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
804Lhådös Sicis Mosaik Alagoas Mix 1,5x1,5 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/sicis-mosaik-alagoas-mix-15x15-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Kakel---Sicis---Mosaik-Alagoas-Mix-1-5x1-5_1412.jpgInStock6034SEK/inomhus/mosaik/inomhus/mosaik/svart-mosaik/inomhus/mosaik/mixad-mosaik/inomhus/mosaik/guldmosaik/inomhusItalienska Sicis är väldskända för sin exklusiva mosaik och har alltid fokuserat på det bästa som mosaik har ett erbjuda. Varje mosaik präglas som ett konstverk och skapar på så sätt en unik miljö och kontrast. Sicis är en mosaik som alltid är varierande och ger ett väldigt livfullt och snyggt rum. Mosaiken går att lägga som golv och ytan är blank vilket ger den en extra lyster. Nästan varje bit i mosaiken har ett annorlunda utseende vilket bidrar till ett mindre upprepande mönster.</p> <p class="MsoNormal"><strong>Yta:</strong> Blank </p> <p><strong>Skiftar i nyans:</strong> Ja <br /> <strong></strong></p> <p><strong>Laserskuren:</strong> Nej <br /> <strong></strong></p> <p><strong>Frostsäker:</strong> Nej <br /> <strong></strong></p> <p><strong>Passar i kök:</strong> Ja <br /> <strong></strong></p> <p><strong>Passar i badrum:</strong> Ja <br /> <strong></strong></p> <p><strong>Golvmaterial:</strong> Ja <br /> <strong></strong></p> <p><strong>Väggmaterial:</strong> Ja <br /> <strong></strong></p> <p><strong>Beräknat spill:</strong> 5-10% <br /> <strong></strong></p> <p><strong>Går att köpa per m<sup>2</sup>:</strong> Ja </p> <p><strong>Leverans:</strong> Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar. <br /> <a href="http://www.lhadoskakel.se/" target="_blank">Klicka här för att läsa mer om produkten på leverantörens hemsida.</a></p>6034

Lhådös Sicis Mosaik Alagoas Mix 1,5x1,5 cm

Sicis är en mycket exklusiv mosaik som bara osar kvalitet. Ytan är väldigt varierande och du kommer inte bli missnöjd med utseendet på denna mosaik.

Välj antal m2 ni vill beställa i rutan nedan.
sicis
6034 SEK / m2

Artikelnummer: 97613

Enhet: m2

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop