product
12638Arredo Kristallmosaik Röd Blank 4,8x4,8 cm (30x30)https://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/rod-mosaik/arredo-kristallmosaik-blank-48x48x8-mm-red?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-kristallmosaik-blank-48x48x8-mm-red-stonefactory.jpgInStock869SEK/inomhus/mosaik/rod-mosaik/inomhus/inomhus/mosaik/kristallmosaikKristallmosaik Red är en kristallmosaik med effektfull, dramatisk röd nyans. Denna mosaik ger ett härligt skimmer och ger badrummet eller köket en särskild charm. <p> Utmärkt som fondvägg eller bård i kök eller badrum. Eller varför inte som en lyxig detalj bakom handfatet eller i duschhörnan? Resultatet blir vackert oavsett hur den används. <p> Kristallmosaik är till skillnad från traditionell glasmosaik tillverkad av utskuret klart glas som färgas på baksidan. Resultatet är ett speciellt utseende och en särskilt lyster när ljus bryts genom glaset. Använd helst vit fästmassa, då kommer mosaiken till sin rätt. <p> <b>Att tänka på:</b><i>Keramik är ett naturmaterial och kan därför variera i färg och något i format, även ur samma serie. Kontrollera därför nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att lägga till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång..</i> <p> 1155
Arredo Kristallmosaik Röd Blank 4,8x4,8 cm (30x30)

Arredo Kristallmosaik Röd Blank 4,8x4,8 cm (30x30)

Arredo
869 SEK / förp.
1155 SEK / förp.
878 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.99m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 255097

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Kristallmosaik Red är en kristallmosaik med effektfull, dramatisk röd nyans. Denna mosaik ger ett härligt skimmer och ger badrummet eller köket en särskild charm.

Utmärkt som fondvägg eller bård i kök eller badrum. Eller varför inte som en lyxig detalj bakom handfatet eller i duschhörnan? Resultatet blir vackert oavsett hur den används.

Kristallmosaik är till skillnad från traditionell glasmosaik tillverkad av utskuret klart glas som färgas på baksidan. Resultatet är ett speciellt utseende och en särskilt lyster när ljus bryts genom glaset. Använd helst vit fästmassa, då kommer mosaiken till sin rätt.

Att tänka på:Keramik är ett naturmaterial och kan därför variera i färg och något i format, även ur samma serie. Kontrollera därför nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att lägga till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång..

Specifikationer

Storlek i cm4,8x4,8 Ark 30x30
YtaBlank
FärgRöd
Tjocklek i mm8
m20,99
Antal St11 st/frp
MaterialMosaik
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop