product
12037Konradssons Marmi Statuario Levigato Hexagon Rect Blank (ark: 26,7x29,3 cm)https://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/mixad-mosaik/konradssons-marmi-statuario-levigato-hexagon-rect-ark-blank-267x293?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/konradssons-marmi-statuario-levigato-hexagon-rect-ark-blank-267x293-stonefactory_se.jpgInStock4609SEK/inomhus/mosaik/mixad-mosaik/inomhusEn modern nyhet från Konradssons som är oerhört stilren och snygg. Marmi Statuario är en naturtrogen granitkeramik som med statuarios tydliga ådringar kommer ge din miljö en personlig design. Den leavande nyansskillnaden på granitkeramiken med ådriga vener sticker verkligen ut. Plattan är dessutom helt underhållsfri. Marmi Statuario är frostbeständig och kan hantera golvvärme utan risk för några skador. 4609
Konradssons Marmi Statuario Levigato Hexagon Rect Blank (ark: 26,7x29,3 cm)
Konradssons Marmi Statuario Levigato Hexagon Rect Blank (ark: 26,7x29,3 cm)

Konradssons Marmi Statuario Levigato Hexagon Rect Blank (ark: 26,7x29,3 cm)

konradssons
4609 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 7037

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En modern nyhet från Konradssons som är oerhört stilren och snygg. Marmi Statuario är en naturtrogen granitkeramik som med statuarios tydliga ådringar kommer ge din miljö en personlig design. Den leavande nyansskillnaden på granitkeramiken med ådriga vener sticker verkligen ut. Plattan är dessutom helt underhållsfri. Marmi Statuario är frostbeständig och kan hantera golvvärme utan risk för några skador.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cmHexagon Ark 26,7x29,3
YtaBlank
FärgMarmorinspirerad Vit
Tjocklek i mm9,5
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop