• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
6386Marmor Carrara Polished Hexagon 50x50x10 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/marmormosaik/marmor-carrara-polished-hexagon-50x50x10-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Marmor-Carraramosaik-Polished-Hexagon.jpgInStock2400SEK/inomhus/marmor/inomhus/mosaik/inomhus/marmormosaik/inomhus/mosaik/marmormosaik/inomhus/inomhus/marmor/carraramarmor/carrara-hexagonerMed Bianco Carrara marmor får du det bästa av Italien. En nyhet exklusivt hos Stonefactory. Kombinera gärna med en krukväxt basilika, och en flaska olivolja och balsamvinäger för att få en Vapianokänsla. Denna marmormosaik fungerar självklart lika bra i våtrum så som dusch och badrum. <p>Mått ca: 50x50 mm i ark om 305x305 mm för enkel och snabb montering</p> <p>Fasning: Nej sågad kant vissa flisor kan förekomma vilket är helt normalt då det är en natursten</p> <p>Frakt tillkommer på denna vara</p>2400

Marmor Carrara Polished Hexagon 50x50x10 mm

Exklusiv Bianco Carrara marmor i hexagoner i 5x5 cm från Italien. Den vackra vita polerade (blanka) med grå ådror som skapar en levande och exklusiv yta. Fyll i antalet paket ni önskar beställa. Varje paket innehåller 0,93 m2.

OBS! Frakt tillkommer på denna vara!
2400 SEK / förp.
2581 kr / m2
Visa prishistorik

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.93m2

Artikelnummer: BCPHEX

Enhet: förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory