product
18094Bricmate Marmor U Hexagon Medium Grey Honed 50x50 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/marmormosaik/bricmate-marmor-u-hexagon-medium-grey-honed-50x50-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bricmate-marmor-u-hexagon-medium-grey-honed-50x50-mm-stonefactory.se.pngInStock976SEK/inomhus/marmor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/marmormosaik/inomhus/mosaik/marmormosaik/inomhusEn snygg grå marmor med rosa inslag på nät för enkel och snabb montering. Den vackra gråa slipade (matta) ytan har ljusa ådror som skapar ett levande och varierande mönster. Fyll i antalet paket ni vill beställa ovan. <p>Detta är en otroligt snygg grå marmor som är utskuren i hexagoner. Alla kanter är rakskurna och passar bra i husets samtliga rum, väggar som golv. Då varje hexagon har fog emellan så ger det även ett bra halkskydd. Hexagonerna kan med fördel användas på golv då marmor går bra ihop med golvvärme.</p> 1148
Bricmate Marmor U Hexagon Medium Grey Honed 50x50 mm

Bricmate Marmor U Hexagon Medium Grey Honed 50x50 mm

Säljs per förp

Bricmate
976 SEK / förp.
1148 SEK / förp.
2122 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.46m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 34511

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En snygg grå marmor med rosa inslag på nät för enkel och snabb montering. Den vackra gråa slipade (matta) ytan har ljusa ådror som skapar ett levande och varierande mönster. Fyll i antalet paket ni vill beställa ovan.

Detta är en otroligt snygg grå marmor som är utskuren i hexagoner. Alla kanter är rakskurna och passar bra i husets samtliga rum, väggar som golv. Då varje hexagon har fog emellan så ger det även ett bra halkskydd. Hexagonerna kan med fördel användas på golv då marmor går bra ihop med golvvärme.

Specifikationer

VarumärkeBricmate
Storlek i cmHexagon 5x5 Ark 28,8x27,8
YtaHoned
FärgGrå
Tjocklek i mm10
m20,46
Antal St5
MaterialMarmor
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop