product
4670Lhådös Sometimes Taupe mosaik 5x5cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/lhados-sometimes-taupe-mosaik-5x5?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Sometimes-Taupe-mosaik-5x5cm.jpgInStock1913SEK/inomhus/mosaik/inomhus/mosaik/brun-mosaik/inomhusSometimes är en ny serie träklinker från Lhådös Kakel med ett verklighetstroget utseende av trägolv. Denna granitkeramik fungerar utmärkt både i kök, altan, terass och badrum. Sometimes finns i flera varianter och är frostsäkert och laserskuret. Ett perfekt val för dig som vill ha ett golv som ger looken av trägolv men som vill ha ett underhållsfritt golv. 2551
Lhådös Sometimes Taupe mosaik 5x5cm

Lhådös Sometimes Taupe mosaik 5x5cm

1913 SEK / m2
2551 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 82137

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Sometimes är en ny serie träklinker från Lhådös Kakel med ett verklighetstroget utseende av trägolv. Denna granitkeramik fungerar utmärkt både i kök, altan, terass och badrum. Sometimes finns i flera varianter och är frostsäkert och laserskuret. Ett perfekt val för dig som vill ha ett golv som ger looken av trägolv men som vill ha ett underhållsfritt golv.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel
Storlek i cm5x5 ark 32,8x32,8
YtaMatt
FärgTräinspirerad Brun
MaterialMosaik
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop