product
771Lhådös Kakel Osbourne Brickmosaik Grey 2,5x10 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/lhados-kakel-osbourne-brickmosaik-grey-25x10-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Kakel---Osbourne---Brickmosaik-Grey-2-5x10_1360.jpgInStock1312SEK/inomhus/mosaik/inomhus/mosaik/gra-mosaik/inomhus<p> <strong>Produkbeskrivning:</strong> Osbourne från Lhådös Kakel är ett klinker med levande yta. Eftersom att denna serie innehåller stora plattor så passar det utmärkt i stora och luftiga ytor. Ett tips är att även lägga stora plattor i små utrymmen för att på så sätt skapa en illusion av att rummet är större än vad det faktiskt är. Serien är frostsäker och kan därför även läggas utomhus, det går även bra att lägga detta klinkers i badrummet. Klinkern skiftar något i nyans vilket bidrar till att skapa levande och vackra ytor. Detta är en stor serie med många spännande färgval och kombinationer. <br /> <strong>Yta:</strong> Matt <br /> <strong>Skiftar i nyans:</strong> Ja <br /> <strong>Laserskuren:</strong> Nej <br /> <strong>Frostsäker:</strong> Ja <br /> <strong>Golvvärme:</strong> Ja <br /> <strong>Passar i kök:</strong> Ja <br /> <strong>Passar i badrum:</strong> Ja <br /> <strong>Golvmaterial:</strong> Ja <br /> <strong>Väggmaterial:</strong> Ja <br /> <strong>Beräknat spill:</strong> 5-10% <br /> <strong>Går att köpa per m<sup>2</sup>:</strong> Ja <br /> <strong>Leverans:</strong> Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar. <br /> <a href="http://www.lhadoskakel.se/" target="_blank">Klicka här för att läsa mer om produkten på leverantörens hemsida.</a> </p>1749
Lhådös Kakel Osbourne Brickmosaik Grey 2,5x10 cm
Lhådös Kakel Osbourne Brickmosaik Grey 2,5x10 cm
Lhådös Kakel Osbourne Brickmosaik Grey 2,5x10 cm

Lhådös Kakel Osbourne Brickmosaik Grey 2,5x10 cm

lhados


Osbourne är en serie som passar mycket bra i stora och luftiga ytor såsom kök eller vardagsrum. Plattorna kan läggas som golv och vägg.Välj antal m2 ni vill beställa i rutan nedan.

1312 SEK / m2
1749 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 55821

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning


Produkbeskrivning: Osbourne från Lhådös Kakel är ett klinker med levande yta. Eftersom att denna serie innehåller stora plattor så passar det utmärkt i stora och luftiga ytor. Ett tips är att även lägga stora plattor i små utrymmen för att på så sätt skapa en illusion av att rummet är större än vad det faktiskt är. Serien är frostsäker och kan därför även läggas utomhus, det går även bra att lägga detta klinkers i badrummet. Klinkern skiftar något i nyans vilket bidrar till att skapa levande och vackra ytor. Detta är en stor serie med många spännande färgval och kombinationer.
Yta: Matt
Skiftar i nyans: Ja
Laserskuren: Nej
Frostsäker: Ja
Golvvärme: Ja
Passar i kök: Ja
Passar i badrum: Ja
Golvmaterial: Ja
Väggmaterial: Ja
Beräknat spill: 5-10%
Går att köpa per m2: Ja
Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.
Klicka här för att läsa mer om produkten på leverantörens hemsida.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop