product
872Lhådös Kakel Nordik Mosaik Mud 5x5https://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/lhados-kakel-nordik-mosaik-mud-5x5?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Kakel---Nordik---Mosaik-Mud-5x5_1492.jpgInStock1656SEK/inomhus/mosaik/inomhus/mosaik/brun-mosaik/inomhus<p> <strong>Produktbeskrivning:</strong> Nordik Mud med look av Ölands kalksten. Alla plattor i Nordik-serien har en look av och ska efterlikna kalksten till ett billigt pris. Eftersom att det inte är äkta kalksten så är plattorna underhålls- och repfri och fungerar utmärkt att lägga i badrummet. <br /> <strong>Skiftar i nyans:</strong> Ja <br /> <strong>Laserskuren:</strong> Ja <br /> <strong>Frostsäker:</strong> Ja <br /> <strong>Golvvärme:</strong> Ja <br /> <strong>Passar i kök:</strong> Ja <br /> <strong>Passar i badrum:</strong> Ja <br /> <strong>Golvmaterial:</strong> Ja <br /> <strong>Väggmaterial:</strong> Ja <br /> <strong>Beräknat spill:</strong> 5-10% <br /> <strong>Går att köpa per m<sup>2</sup>:</strong> Ja <br /> <strong>Leverans:</strong> Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar. <br /> <a href="http://www.lhadoskakel.se/" target="_blank">Klicka här för att läsa mer om produkten på leverantörens hemsida.</a> </p>2208
Lhådös Kakel Nordik Mosaik Mud 5x5
Lhådös Kakel Nordik Mosaik Mud 5x5

Lhådös Kakel Nordik Mosaik Mud 5x5

lhados


Nordik från Lhådös Kakel är ett bra och ekonomiskt alternativ till kalksten. Nordik-serien har en look av vanlig kalksten, man har fotat 40-60 varierande plattor.Välj antal m2 ni vill beställa i rutan nedan.

1656 SEK / m2
2208 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: L530

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning


Produktbeskrivning: Nordik Mud med look av Ölands kalksten. Alla plattor i Nordik-serien har en look av och ska efterlikna kalksten till ett billigt pris. Eftersom att det inte är äkta kalksten så är plattorna underhålls- och repfri och fungerar utmärkt att lägga i badrummet.
Skiftar i nyans: Ja
Laserskuren: Ja
Frostsäker: Ja
Golvvärme: Ja
Passar i kök: Ja
Passar i badrum: Ja
Golvmaterial: Ja
Väggmaterial: Ja
Beräknat spill: 5-10%
Går att köpa per m2: Ja
Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.
Klicka här för att läsa mer om produkten på leverantörens hemsida.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop