product
4662Lhådös Shining Calacatta Mosaico 1,5x1,5 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/lhados-calacatta-mosaico?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/LHADOS-CALACATTA-MOSAICO-1_7X1_7-CM.jpgInStock3131SEK/inomhus/mosaik/inomhus/mosaik/vit-mosaik/inomhus/mosaik/mixad-mosaik/inomhusEn vacker och tålig samt helt underhållsfri platta som ser ut som en calcatta marmor. Plattorna har en oerhört fin marmorering med en kalkvit botten och vacker skiftande marmorering. Plattorna har ett stort antal olika mönster och marmoreringar för att få en levande och skiftande yta. Denna mosaik passar både till golv och vägg. 4175
Lhådös Shining Calacatta Mosaico 1,5x1,5 cm
Lhådös Shining Calacatta Mosaico 1,5x1,5 cm
Lhådös Shining Calacatta Mosaico 1,5x1,5 cm

Lhådös Shining Calacatta Mosaico 1,5x1,5 cm

Snygg mosaik som passar till Calacatta serien. Kan även läggas separat som en fonvägg, dekorationsyta eller som stänkskydd i ett kök. Mosaiken går även att lägga runt en golvbrunn för att få ett bra fall.
3131 SEK / m2
4175 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 58353

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En vacker och tålig samt helt underhållsfri platta som ser ut som en calcatta marmor. Plattorna har en oerhört fin marmorering med en kalkvit botten och vacker skiftande marmorering. Plattorna har ett stort antal olika mönster och marmoreringar för att få en levande och skiftande yta. Denna mosaik passar både till golv och vägg.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel
Storlek i cm1,5x1,5 Ark 30x30
YtaBlank
FärgMarmorerad Vit
Tjocklek i mm9
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop