product
18812Tilemaster Kristallmosaik Silver And Gold 30X30https://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/tilemaster-kristallmosaik-silver-and-gold-30x30?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/KRISTALLMOSAIK-GULD-SILVER-1.jpgInStock963SEK/inomhus/mosaik/inomhus/mosaik/guldmosaik/inomhus/inomhus/mosaik/kristallmosaikKristallmosaik är tillverkad av klart genomskinligt glas med film av olika slag på baksidan. Det transparenta glaset gör att mosaiken får ett helt annat djup än den vanliga glasmosaiken som oftast inte är helt klar. De olika strukturerna på mosaikbitarna tillför liv och rörelse till en annars stel metall-look. Ger extra ljus och lite bling. Varje mosaik mäter 15×15 mm och sitter på ett PVC-nät som mäter 300×300 mm och är 6 mm tjock. Kristallmosaik Silver And Gold kan användas i kök och badrum till både golv och väggar, bara inte i direkt våta områden (som inne i dusch). Ett utmärkt val för en iögonfallande fondvägg. En mosaik för den som vill lyxa till tillvaron lite extra. Denna mosaik bör användas inomhus. Kristallmosaik är lätt att variera och används ofta som dekor eller bård. <BR> <BR> <b><big>Produktinformation</big></b> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Tilemaster</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Guld</td> </tr> <tr> <td>Yta:</td> <td>Blank</td> </tr> <tr> <td>Storlek:</td> <td> 1,5x1,5 (Ark 30x30) cm</td> </tr> <tr> <td>Tjocklek:</td> <td>6 mm</td> </tr> <tr> <td>m2/förpackning:</td> <td>1,27</td> </tr> <tr> <td>Antal/förpackning:</td> <td>14</td> </tr> <tr> <td>Kant:</td> <td>Rak</td> </tr> <tr> <td>Tål Golvvärme:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Lämpar sig till:</td> <td>Golv & Vägg</td> </tr> <tr> <td>Användningsområde:</td> <td>Inomhus</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>ca 2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>1839
Tilemaster Kristallmosaik Silver And Gold 30X30
Tilemaster Kristallmosaik Silver And Gold 30X30
Tilemaster Kristallmosaik Silver And Gold 30X30

Tilemaster Kristallmosaik Silver And Gold 30X30

tilesrus
Kristallmosaik Silver And Gold är en lyxig kristallmosaik med en tunn metallfolie av silver och guld under klart glas.
963 SEK / förp.
1839 SEK / förp.
759 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.27m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 16-15

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Kristallmosaik är tillverkad av klart genomskinligt glas med film av olika slag på baksidan. Det transparenta glaset gör att mosaiken får ett helt annat djup än den vanliga glasmosaiken som oftast inte är helt klar. De olika strukturerna på mosaikbitarna tillför liv och rörelse till en annars stel metall-look. Ger extra ljus och lite bling. Varje mosaik mäter 15×15 mm och sitter på ett PVC-nät som mäter 300×300 mm och är 6 mm tjock. Kristallmosaik Silver And Gold kan användas i kök och badrum till både golv och väggar, bara inte i direkt våta områden (som inne i dusch). Ett utmärkt val för en iögonfallande fondvägg. En mosaik för den som vill lyxa till tillvaron lite extra. Denna mosaik bör användas inomhus. Kristallmosaik är lätt att variera och används ofta som dekor eller bård.


Produktinformation
Varumärke: Tilemaster
Färg: Guld
Yta: Blank
Storlek: 1,5x1,5 (Ark 30x30) cm
Tjocklek: 6 mm
m2/förpackning: 1,27
Antal/förpackning: 14
Kant: Rak
Tål Golvvärme: Ja
Lämpar sig till: Golv & Vägg
Användningsområde: Inomhus
Leveranstid: ca 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

m21,27
VarumärkeTilemaster
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop