product
18811Tilemaster Kristallmosaik Silver 30X30https://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/tilemaster-kristallmosaik-silver-30x30?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/kristallmosaik-silver-1.jpgInStock1021SEK/inomhus/mosaik/inomhus/mosaik/metallmosaik/inomhus/inomhus/mosaik/kristallmosaikKristallmosaik är tillverkad av klart genomskinligt glas med film av olika slag på baksidan. Det transparanta glaset gör att mosaiken får ett helt annat djup än den vanliga glasmosaiken som oftast inte är helt klar. De olika strukturerna på mosaikbitarna tillför liv och rörelse till en annars stel metall-look. Ger extra ljus och lite bling. Varje mosaik mäter 15×15 mm och sitter på PVC-nät som mäter 300×300 mm. Mosaiken är 6 mm tjock. Kristallmosaik Silver kan användas i kök och badrum, bara inte i direkt våta områden (som inne i dusch). Ett utmärkt val för en iögonfallande fondvägg. En mosaik för den som vill lyxa till tillvaron lite extra. Denna mosaik bör användas inomhus. Finns också i en variant med mosaik i storleken 25×25 mm. Kristallmosaik är lätt att variera och används ofta som dekor eller bård. <BR> <BR> <b><big>Produktinformation</big></b> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Tilemaster</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Silver</td> </tr> <tr> <td>Yta:</td> <td>Blank</td> </tr> <tr> <td>Storlek:</td> <td> 1,5x1,5 (Ark 30x30) cm</td> </tr> <tr> <td>Tjocklek:</td> <td>6 mm</td> </tr> <tr> <td>m2/förpackning:</td> <td>1,27</td> </tr> <tr> <td>Antal/förpackning:</td> <td>14</td> </tr> <tr> <td>Kant:</td> <td>Rak</td> </tr> <tr> <td>Tål Golvvärme:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Lämpar sig till:</td> <td>Golv & Vägg</td> </tr> <tr> <td>Användningsområde:</td> <td>Inomhus</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>ca 2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>1388
Tilemaster Kristallmosaik Silver 30X30
Tilemaster Kristallmosaik Silver 30X30

Tilemaster Kristallmosaik Silver 30X30

tilesrus
Kristallmosaik Silver är en lyxig kristallmosaik med en tunn metallfolie av silver under klart glas.
1021 SEK / förp.
1388 SEK / förp.
804 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.27m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 16-16

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Kristallmosaik är tillverkad av klart genomskinligt glas med film av olika slag på baksidan. Det transparanta glaset gör att mosaiken får ett helt annat djup än den vanliga glasmosaiken som oftast inte är helt klar. De olika strukturerna på mosaikbitarna tillför liv och rörelse till en annars stel metall-look. Ger extra ljus och lite bling. Varje mosaik mäter 15×15 mm och sitter på PVC-nät som mäter 300×300 mm. Mosaiken är 6 mm tjock. Kristallmosaik Silver kan användas i kök och badrum, bara inte i direkt våta områden (som inne i dusch). Ett utmärkt val för en iögonfallande fondvägg. En mosaik för den som vill lyxa till tillvaron lite extra. Denna mosaik bör användas inomhus. Finns också i en variant med mosaik i storleken 25×25 mm. Kristallmosaik är lätt att variera och används ofta som dekor eller bård.


Produktinformation
Varumärke: Tilemaster
Färg: Silver
Yta: Blank
Storlek: 1,5x1,5 (Ark 30x30) cm
Tjocklek: 6 mm
m2/förpackning: 1,27
Antal/förpackning: 14
Kant: Rak
Tål Golvvärme: Ja
Lämpar sig till: Golv & Vägg
Användningsområde: Inomhus
Leveranstid: ca 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

m21,27
VarumärkeTilemaster
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop