product
4453Konradssons Nordik grå mosaik 5X5 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/konradssons-nordik-gra-mosaik-5x5-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Nordik-gra-mosaik_7173.jpgInStock2813SEK/inomhus/mosaik/inomhus/mosaik/gra-mosaik/inomhusÄntligen en prisvärd version av kalkstenen från Öland som även går att lägga i badrum. Med denna granitkeramik slipper du tänka på kalkstenens porösa struktur som annars kan skapa bekymmer i badrum med både fläckar och repor. Konradssons Nordik grå mosaik 5X5 cm är ett vackert mosaik som kommer i olika färgskiftningar vilket skapar en häftig effekt. Mosaiken läggs bra på golv och vägg. 2813
Konradssons Nordik grå mosaik 5X5 cm

Konradssons Nordik grå mosaik 5X5 cm

konradssons
Nordik serien - en serie som är perfekt för dig som letar efter ett klassiskt och tidlöst klinkers. Plattorna passar i både kök, badrum och vardagsrum och har en matt men levande struktur. Serien kommer i svart, grå och brun.

Välj antal kvm ni vill beställa ovan.
2813 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 6150

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Äntligen en prisvärd version av kalkstenen från Öland som även går att lägga i badrum. Med denna granitkeramik slipper du tänka på kalkstenens porösa struktur som annars kan skapa bekymmer i badrum med både fläckar och repor.
Konradssons Nordik grå mosaik 5X5 cm är ett vackert mosaik som kommer i olika färgskiftningar vilket skapar en häftig effekt. Mosaiken läggs bra på golv och vägg.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm5x5 Ark 30x30
YtaMatt
FärgGrå
Tjocklek i mm9,5
MaterialMosaik
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop