• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4457Konradssons Nordik brun mosaik 5X5 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/konradssons-nordik-brun-mosaik-5x5-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Nordik-brun-mosaik_7176.jpgInStock2654SEK/inomhus/mosaik/inomhus/mosaik/brun-mosaik/inomhusKonradssons Nordik brun mosaik 5X5 cm är ett vackert mosaik som kommer i olika färgskiftningar vilket skapar en häftig effekt. Mosaiken läggs bra på golv och vägg. Detta är ett utmärkt alternativ för dig som vill ha en fin känsla av brun Ölandskalksten men som vill slippa bekymmer med fläckar och repor. Nu finns ett helt underhållsfritt alternativ till kalksten från Öland som ger en underhållsfri yta som ej vittrar eller ändrar sin nyans även efter många år i ett våtrum. Absolut högsta kvalitet av granitkeramik där man har fotograferat ett 40 tal olika plattor vilket gör att varje platta är unik med egna fossiler och mönster. Detta är helt enkelt en oslagbar kombination av ett prisvärt golv med en lyxig känsla som dessutom är helt underhållsfri. 2949

Konradssons Nordik brun mosaik 5X5 cm

Nordik serien - en serie som är perfekt för dig som letar efter ett klassiskt och tidlöst klinkers. Plattorna passar i både kök, badrum och vardagsrum och har en matt men levande struktur. Serien kommer i svart, grå och brun.

Välj antal kvm ni vill beställa ovan.
konradssons
2654 SEK / m2
2949 SEK / m2
Visa prishistorik

Artikelnummer: 6151

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory