• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4389Konradssons Natursten silver shadow 2,3X2,3 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/konradssons-natursten-silver-shadow-23x23-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Natursten-silver-shadow_7106.jpgInStock823SEK/inomhus/mosaik/inomhus/mosaik/gra-mosaik/inomhus/kampanjerNatursten serien - en serie inspirerad från berggrunden. Konradssons Natursten skiffer svart 2,3X2,3 cm är ett vackert mosaik som har en blank, skimrande yta. Plattorna passar bra i kök eller badrum och läggs bra på golv och vägg. Varje sten är unik och kan skilja sig i både tjocklek och i storlek då det är en natursten. Ska behandlas både före och efter sättning. 1645

Konradssons Natursten silver shadow 2,3X2,3 cm

Lagerrensning. Först till kvarn!

Natursten serien från Konradssons är en serie som är inspirerad av berggrunden och ger en rustik känsla. Plattornas yta har en häftig struktur med en levande yta. Plattorna passar perfekt i kök och badrum. Varje sten är unik och kan skilja sig i både tjocklek och i storlek då det är en natursten.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
Konradssons
823 SEK / m2
1645 SEK / m2

Artikelnummer: 8494

Enhet: m2

256 st

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop