• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4113Konradssons Kakel Genisis Mineral Grå 3x3 cm (ark 30x30 cm)https://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/konradssons-kakel-genisis-loft-mineral-3x3-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Genisis-loft-mineral_6813.jpgInStock3554SEK/inomhus/mosaik/inomhus/mosaik/gra-mosaik/inomhus<p>En skiftande, stenliknande klinkerserie i tålig granitkeramik. Genisis Loft kommer i tre olika storlekar med tillhörande mosaik. Serien klär med sin släta yta snyggt väggar som golv. Med mosaiken kan spännande effekter skapas. Ett tips är att med mosaiken skapa ett fall till brunnen i duschen. Genisis Loft fungerar i många stilar i hemmets alla rum, så som badrum, hall, vardagsrum, allrum, kök, uterum, altan, balkong och garage för att nämna några.</p>  3949

Konradssons Kakel Genisis Mineral Grå 3x3 cm (ark 30x30 cm)

Genisis serien - en stilren och modern klinkersserie perfekt lämpad för badrum, både för golv och väggar. Finns i följande utföranden moka, blackmoon, mineral och atlantic.

Välj antal kvm ni vill beställa i rutan nedan.
konradssons
3554 SEK / m2
3949 SEK / m2
Visa prishistorik

Artikelnummer: 4893

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory