product
3995Konradssons Brancato blanco vit polerad 2,5X2,5 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/konradssons-brancato-blanco-vit-polerad-25x25-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Brancato-blanco-vit-polerad-30X30_6637.jpgOutOfStock2813SEK/inomhus/mosaik/inomhus/mosaik/vit-mosaik/inomhus/mosaik/beige-mosaik/inomhusKonradssons Brancato är en serie som passar utmärkt i kök och badrum. Plattan läggs bra på väggar och golv. Produktdefinition Mått: 2,5X2,5 cm Tjocklek: 10 mm Fasning: Rakskuren kant Finish: Vit med struktur Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Ja Väggmaterial: Ja Frostsäker: Ja Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.2813

Konradssons Brancato blanco vit polerad 2,5X2,5 cm

Brancato serien från Konradssons är en klassisk serie som kommer i vitt och beige. Plattorna passar i badrum och kök och är av hög kvalité. Plattorna kan läggas på golv och vägg och skapar en ljus atmosfär i rummet där den läggs.
2813 SEK / m2

Artikelnummer: 6032

Enhet: m2

Produkten har utgått

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop