product
3998Konradssons Brancato beige polerad 2,5X2,5 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/konradssons-brancato-beige-polerad-25x25-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Brancato-beige-polerad-2-5X2-5-cm.jpgOutOfStock2813SEK/inomhus/mosaik/inomhus/mosaik/beige-mosaik/inomhusKonradssons Brancato är en serie som passar utmärkt i kök och badrum. Plattan läggs bra på väggar och golv. Produktdefinition Mått: 2,5X2,5 cm Tjocklek: 10 mm Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Ja Väggmaterial: Ja Yta: Matt Frostsäker: Ja Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.2813

Konradssons Brancato beige polerad 2,5X2,5 cm

Brancato serien från Konradssons är ett klassiskt kakel som kommer i vitt och beige. Plattorna passar i badrum och kök och är av hög kvalité. Plattorna kan läggas på golv och vägg och skapar en ljus atmosfär i rummet där den läggs.
2813 SEK / m2

Artikelnummer: 6035

Enhet: m2

Produkten har utgått

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop