• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4006Konradssons Aurore tormalina 2X2 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/konradssons?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-inspirationsbild-7-aurore_6657.jpgInStock2313SEK/inomhus/mosaik/inomhus/mosaik/bla-mosaik/inomhus/mosaik/turkos-mosaik/inomhusSerien Aurore från Konradssons är en serie som passar utmärkt i kök och badrum. Plattorna läggs bäst på väggar och golv. Produktdefinition Mått: 2X2 cm Tjocklek: 10 mm Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Ja Väggmaterial: Ja Yta: Matt Frostsäker: Ja Arkstorlek: 32,7x32,7 Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.2313

Konradssons Aurore tormalina 2X2 cm

Aurore från Konradssons är ett fantastiskt fint mosaik som passar perfekt i köket och badrummet. Mosaiken Aurore kommer i sex olika färger och passar perfekt till köksskivor i laminat eller trä. Plattorna skapar en lyxig känsla i badrummet eller i köket och passar perfekt för dig som vill skapa ett vackert och livfullt hem.
2313 SEK / m2

Artikelnummer: 7883K

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop