• kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
18935Tilemaster Mosaik Cloud Grey 2,4X2,4https://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/gra-mosaik/tilemaster-mosaik-cloud-grey-24x24?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/mosaik-cloud-grey-24x24.jpgInStock1449SEK/inomhus/mosaik/gra-mosaik/inomhusCloud Grey är mycket slitstark och har en blank polerad yta som skiner när ljuset faller på den. Varje mosaikbit mäter 24×24 mm och sitter på ett PVC-nät som mäter 300×300 mm, är 11 mm tjock och känns och ser ut som natursten. En mycket vacker och elegant mosaik. Det naturliga mönstret i stenen ger en yta som inger liv och värme. Kan med fördel användas i alla hemmets rum. Den här mosaiken gör sig fin i köket exempelvis ovanför diskbänken eller som dekoration på väggarna men funkar även bra i fallet eller som dekoration i badrummet. Cloud Grey går att använda på golv och vägg både inomhus och utomhus då den är både frostsäker och tål golvvärme. <BR> <BR> <b><big>Produktinformation</big></b> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Tilemaster</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td>Grå</td> </tr> <tr> <td><b>Yta:</b></td> <td>Blank</td> </tr> <tr> <td><b>Storlek:</b></td> <td> 2,4x2,4 (Ark 30x30) cm</td> </tr> <tr> <td><b>m2/förp:</b></td> <td>0,99</td> </tr> <tr> <td><b>Antal/förp:</b></td> <td>11</td> </tr> <tr> <td><b>Tjocklek:</b></td> <td>11 mm</td> </tr> <tr> <td><b>Kant:</b></td> <td>Rak</td> </tr> <tr> <td><b>Tål Golvvärme:</b></td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td><b>Lämpar sig till:</b></td> <td>Golv & Vägg</td> </tr> <tr> <td><b>Användningsområde:</b></td> <td>In- & utomhus</td> </tr> <tr> <td><b>Leveranstid:</b></td> <td>ca 2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>1856
 • Hem
 • Inomhus
 • Mosaik
 • Grå Mosaik
 • Tilemaster Mosaik Cloud Grey 2,4X2,4
Tilemaster Mosaik Cloud Grey 2,4X2,4
Tilemaster Mosaik Cloud Grey 2,4X2,4
Tilemaster Mosaik Cloud Grey 2,4X2,4
Tilemaster Mosaik Cloud Grey 2,4X2,4
Tilemaster Mosaik Cloud Grey 2,4X2,4

Tilemaster Mosaik Cloud Grey 2,4X2,4

tilesrus
Mosaik Cloud Grey är ett klinker med en blandning av grå och vita nyanser och en marmorliknande yta.
1 449 kr
1 856 kr
1464 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:
Totalt 0.99m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: D305854BM-A

Enhet: förp.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Cloud Grey är mycket slitstark och har en blank polerad yta som skiner när ljuset faller på den. Varje mosaikbit mäter 24×24 mm och sitter på ett PVC-nät som mäter 300×300 mm, är 11 mm tjock och känns och ser ut som natursten. En mycket vacker och elegant mosaik. Det naturliga mönstret i stenen ger en yta som inger liv och värme. Kan med fördel användas i alla hemmets rum. Den här mosaiken gör sig fin i köket exempelvis ovanför diskbänken eller som dekoration på väggarna men funkar även bra i fallet eller som dekoration i badrummet. Cloud Grey går att använda på golv och vägg både inomhus och utomhus då den är både frostsäker och tål golvvärme.


Produktinformation
Varumärke: Tilemaster
Färg: Grå
Yta: Blank
Storlek: 2,4x2,4 (Ark 30x30) cm
m2/förp: 0,99
Antal/förp: 11
Tjocklek: 11 mm
Kant: Rak
Tål Golvvärme: Ja
Lämpar sig till: Golv & Vägg
Användningsområde: In- & utomhus
Leveranstid: ca 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

m20,99
VarumärkeTilemaster
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop