product
26905Hill Ceramic Mosaik Amstel Ljusgrå 30x30 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/gra-mosaik/hill-ceramic-mosaik-amstel-ljusgra-30x30-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/hill-ceramic-mosaik-amstel-ljusgra-30x30-cm-stonefactory.se.jpgInStock249SEK/inomhus/mosaik/inomhus/mosaik/gra-mosaik/inomhusAmstel klinker kan användas både till vägg och golv. Amstel har en matt ljusgrå yta med en rak kant. Det nominella måttet på denna mosaik är 300x300 mm. samt har en betong textur. Den är frostsäker och tål golvvärme. Amstel är kvalitets klinker från Hill Ceramic®, alla produkter är tillverkarede i EU och uppfyller svensk byggstandard för kakel och klinker. OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.324
Hill Ceramic Mosaik Amstel Ljusgrå 30x30 cm
Hill Ceramic Mosaik Amstel Ljusgrå 30x30 cm

Hill Ceramic Mosaik Amstel Ljusgrå 30x30 cm

Den här mosaiken säljs per ark.
249 SEK / st.
324 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: KLST6616

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Amstel klinker kan användas både till vägg och golv. Amstel har en matt ljusgrå yta med en rak kant. Det nominella måttet på denna mosaik är 300x300 mm. samt har en betong textur. Den är frostsäker och tål golvvärme. Amstel är kvalitets klinker från Hill Ceramic®, alla produkter är tillverkarede i EU och uppfyller svensk byggstandard för kakel och klinker.
OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Specifikationer

VarumärkeHill Ceramic
Storlek i cm30x30
YtaMatt
FärgLjusgrå
Tjocklek i mm9,8
MaterialMosaik
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop