product
8721Centro Kristallmosaik Glas Mörkgrå 2,5x2,5https://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/gra-mosaik/hansa-keramik-kristallmosaik-glas-morkgra-25x25?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/hansa-keramik-kristallmosaik-glas-morkgra-25x25-stonefactory_se.jpgInStock1800SEK/inomhus/mosaik/gra-mosaik/inomhus/mosaik/kristallmosaikKristallmosaik från Centro har ett tjockt glas och tack vare färgfilmen sitter bakom glaset ger ett läckert djup till ytan. Finns i flera olika färgen och den mörkgråa färgen blir stilren och passar utmärkt till vårt nordiska klimat i såväl kök som badrum. Kakel och klinker med storlek över 15x15 bör alltid beräknas med 10 % extra i spill. Tänk på att kakel, klinker, natursten och mosaik är naturmaterial med naturliga skiftningar mellan olika produktionstillfällen och att färgåtergivningen av bilder kan variera mellan olika datorer beroende på skärmens inställning. 1942
Centro Kristallmosaik Glas Mörkgrå 2,5x2,5

Centro Kristallmosaik Glas Mörkgrå 2,5x2,5

hansa
Kristallmosaik av tjockt glas som tack vare att färgfilmen sitter bakom glaset ger ett läckert djup till ytan.

Finns i flera storlekar. Den mörkgrå färgen blir väldigt stilren och snygg och passar utmärkt till vårt lite hårdare nordiska klimat i såväl kök som badrum.
1800 SEK / förp.
1942 SEK / förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 282MCM2

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Kristallmosaik från Centro har ett tjockt glas och tack vare färgfilmen sitter bakom glaset ger ett läckert djup till ytan. Finns i flera olika färgen och den mörkgråa färgen blir stilren och passar utmärkt till vårt nordiska klimat i såväl kök som badrum.
Kakel och klinker med storlek över 15x15 bör alltid beräknas med 10 % extra i spill. Tänk på att kakel, klinker, natursten och mosaik är naturmaterial med naturliga skiftningar mellan olika produktionstillfällen och att färgåtergivningen av bilder kan variera mellan olika datorer beroende på skärmens inställning.

Specifikationer

VarumärkeCentro
Storlek i cm2,5X2,5
YtaBlank
FärgMörkgrå
Tjocklek i mm8 mm
Antal St1600/m2
MaterialKristallmosaik i glas
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikNej
Beräkat spill10-15 %
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop