product
8719Centro GLAS MIX Gold Brown Dark 2x2https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/hansa-keramik-glas-mix-gold-brown-dark-2x2?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/hansa-keramik-glas-mix-gold-brown-dark-2x2-stonefactory_se.jpgInStock3200SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhus/mosaik/brun-mosaik/inomhus/mosaik/glasmosaikGlasmosaik Gold Brown Dark från Centro har en nedsmält färg av mörkbrunt och guldskimmer vilket ger ett unikt och exklusivt utseende. Passar utmärkt såväl som badrum och kök. Kakel och klinker med storlek över 15x15 bör alltid beräknas med 10 % extra i spill. Tänk på att kakel, klinker, natursten och mosaik är naturmaterial med naturliga skiftningar mellan olika produktionstillfällen och att färgåtergivningen av bilder kan variera mellan olika datorer beroende på skärmens inställning.3514
Centro GLAS MIX Gold Brown Dark 2x2
Centro GLAS MIX Gold Brown Dark 2x2

Centro GLAS MIX Gold Brown Dark 2x2

Centro
Glasmosaik Gold Brown Dark med slät och sidenmatt yta. Har skarpa kanter monterade på nät.
3200 SEK / förp.
3514 SEK / förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 302MGBD2

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Glasmosaik Gold Brown Dark från Centro har en nedsmält färg av mörkbrunt och guldskimmer vilket ger ett unikt och exklusivt utseende. Passar utmärkt såväl som badrum och kök.
Kakel och klinker med storlek över 15x15 bör alltid beräknas med 10 % extra i spill. Tänk på att kakel, klinker, natursten och mosaik är naturmaterial med naturliga skiftningar mellan olika produktionstillfällen och att färgåtergivningen av bilder kan variera mellan olika datorer beroende på skärmens inställning.

Specifikationer

VarumärkeCentro
Storlek i cm2X2 cm
YtaMatt
FärgGuld/brun
Tjocklek i mm4 mm
Antal St25/m2
MaterialGlasmosaik
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikNej
Beräkat spill10-15 %
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop