• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
6315Lhådös Allover Matt Ivory 5x5cm (ark 30x30cm)https://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/beige-mosaik/lhados-allover-matt-ivory-5x5cm-ark-30x30cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Allover-Matt-Ivory-5x5cm.jpgInStock1656SEK/inomhus/mosaik/beige-mosaik/inomhusAllover Matt Ivory är ett mycket exklusivt mosaik från Lhådös Kakel. Den här mosaiken är matt och får en att känna närhet till natur då den skapar en känsla av lugn och harmoni samtidigt som den är mycket stilren. Granitkeramik läggs med fördel som golv och/eller vägg då den är slittålig. Mosaiken är frosttålig och passar därför perfekt på tex verandan då den ger en naturlig och lyxig känsla. Allover serien finns i följande utföranden: Allover Lux som är blanka plattor eller Allover Matt som passar den som vill ha plattan i matt utförande. 2208

Lhådös Allover Matt Ivory 5x5cm (ark 30x30cm)

Allover Matt Ivory - en mosaik i granitkeramik som skapar en känsla av både lyx och stil. Denna mosaik är matt och varje bit är 5x5 cm och ligger förmonterad på ark som är 30x30 cm.
Lhados
1656 SEK / m2
2208 SEK / m2

Artikelnummer: SD30I

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop