product
3242Bricmate Marmor U Hexagon Carrara Polished 30x30mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik-u-hexagon-carrara-polished?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Bricmate-Marmor-U-Hexagon-Carrara-Polished-koksinspo-Stonefactory.jpgInStock746SEK/inomhus/marmor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/mosaik/inomhus/marmormosaik/inomhus/mosaik/vit-mosaik/inomhus/mosaik/marmormosaik/inomhus/mosaik/stenmosaik/inomhus/klinker-golvplattor/hexagon-klinker/inomhus/inomhus/marmor/carraramarmor/carrara-hexagoner<p>Detta är en otroligt snygg och exklusiv vit marmor från Italien som är utskuren i hexagoner. Alla kanter är rakskurna och Bianco Carrara marmorn passar bra i badrum på både golv och vägg. Under året har många av våra kunder efterfrågade just denna utskurna marmormosaik i hexagoner och nu har vi äntligen tagit in denna. Förutom stenmaterial i Bianco Carrara finns den även i den svarta stenen Nero Marquina. Båda dessa är polerade, och ligger på nät om 288x278 för enkel och snabb montering. Då varje mosaik har fog emellan så ger det även ett bra halkskydd även när golvet är blött.</p> 878
  • Hem
  • Inomhus
  • Bricmate Marmor U Hexagon Carrara Polished 30x30mm
Bricmate Marmor U Hexagon Carrara Polished 30x30mm
Bricmate Marmor U Hexagon Carrara Polished 30x30mm
Bricmate Marmor U Hexagon Carrara Polished 30x30mm
Bricmate Marmor U Hexagon Carrara Polished 30x30mm
Bricmate Marmor U Hexagon Carrara Polished 30x30mm
Bricmate Marmor U Hexagon Carrara Polished 30x30mm

Bricmate Marmor U Hexagon Carrara Polished 30x30mm

Säljs per förp

bricmate
746 SEK / förp.
878 SEK / förp.
1865 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.40m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 34102

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Detta är en otroligt snygg och exklusiv vit marmor från Italien som är utskuren i hexagoner. Alla kanter är rakskurna och Bianco Carrara marmorn passar bra i badrum på både golv och vägg. Under året har många av våra kunder efterfrågade just denna utskurna marmormosaik i hexagoner och nu har vi äntligen tagit in denna. Förutom stenmaterial i Bianco Carrara finns den även i den svarta stenen Nero Marquina. Båda dessa är polerade, och ligger på nät om 288x278 för enkel och snabb montering. Då varje mosaik har fog emellan så ger det även ett bra halkskydd även när golvet är blött.


Specifikationer

VarumärkeBricmate
Storlek i cmHexagon 3x3 Ark 28,8x27,8
YtaBlank
FärgVitgrå
Tjocklek i mm10
m20,4
Antal St5
MaterialMarmor
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop