• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Mosaik från de ledande leverantörerna

Mosaik är ett utmärkt sätt att skapa en personlig samt levande miljö. Hos stonefactory har vi valt ut mosaik av bästa möjliga kvalitet så att du kan känna dig säker att din mosaik kommer att hålla sig snygg i många år. Med mosaik kan du skapa snygga detaljer och inslag som kan lyfta en miljö till nya nivåer.

Mosaik ett sätt att skapa liv och harmoni. Välkomna att titta in i vårt sortiment av mosaik bestående av glasmosaik, marmormosaik och kristallmosaik. Vi har samlat ett brett utbud av stilren mosaik som passar som komplement till våra övriga produkter.

Kristallmosaik - ett glimmer som syns. Mosaik av små kristallbitar kan även kallas för kristallmosaik. Stonefactory har ett brett utbud av kristallmosaik i alla möjliga färger, kulörer och nyanser. Stonefactory.se har ett brett sortiment av kristallmosaik. Kristallmosaik kan med fördel användas där man vill lyxa till inredningen och bryta av mot det vardagliga. Kristallmosaik framhäver ett fantastiskt skimmer och tar fram det graciösa i ett badrum eller som stänkskydd i ett kök.

Självklart levererar vi all mosaik fraktfritt hem till din dörr i hela Sverige.

Vanliga frågor

Hur sätter man mosaik?
Hur kapar man mosaik?

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop