• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
","primaryImageOfPage":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/MSMixSvartBrun2.jpg","image":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/MSMixSvartBrun2.jpg"}
category

Mosaik från de ledande leverantörerna

Mosaik är ett utmärkt sätt att skapa en personlig samt levande miljö. Hos stonefactory har vi valt ut mosaik av bästa möjliga kvalitet så att du kan känna dig säker att din mosaik kommer att hålla sig snygg i många år. Med mosaik kan du skapa snygga detaljer och inslag som kan lyfta en miljö till nya nivåer.

Mosaik ett sätt att skapa liv och harmoni. Välkomna att titta in i vårt sortiment av mosaik bestående av glasmosaik, marmormosaik och kristallmosaik. Vi har samlat ett brett utbud av stilren mosaik som passar som komplement till våra övriga produkter.

Kristallmosaik - ett glimmer som syns. Mosaik av små kristallbitar kan även kallas för kristallmosaik. Stonefactory har ett brett utbud av kristallmosaik i alla möjliga färger, kulörer och nyanser. Stonefactory.se har ett brett sortiment av kristallmosaik. Kristallmosaik kan med fördel användas där man vill lyxa till inredningen och bryta av mot det vardagliga. Kristallmosaik framhäver ett fantastiskt skimmer och tar fram det graciösa i ett badrum eller som stänkskydd i ett kök.

Självklart levererar vi all mosaik fraktfritt hem till din dörr i hela Sverige.

Vanliga frågor

Hur sätter man mosaik?

Vid sättning av mosaik är det viktigt att du förbereder underlaget. Avlägsna ojämnheter genom att spackla kakelfix på underlaget och slipa ner ojämheter. Planera hur du ska sätta mosaiken, vi rekommenderar att mosaiken sätts symmetriskt vid exempelvis duschkranen. Då mosaiken inte är lika tjock som kakel behöver nivåskillnaden jämnas ut. Bygg en bas som kompenserar de olika nivåerna genom att placera ut en våtrumskiva och sprid därefter ut fästmassa. Skär våtrumskivan i den bredd på ytan där mosaiken ska placeras. Använd en linjal för att få raka kanter och använd en borrkorna för att borra hål i skivan om du kommer att ansluta vatten. Placera ut våtrumskivorna. Nu kan du börja sätta mosaiken! Applicera kakelfix på underlaget med hjälp av en fixkam. Placera sedan ut den första mosaikplattan. Vi rekommenderar att du arbetar nerifrån och upp och tryck på mosaikplattan med hjälp av en fogplatta. Se till att du får en jämn yta och avlägsna överflödigt fix. Anpassa mosaiken till exempelvis kranar och vattenrör genom att klippa ut delar från mosaiken.

Hur kapar man mosaik?

Det är mojigt att kapa mosaik genom att använda en klipptång eller en mosaiktång. Vi rekommenderar att du kapar mosaiken i små klippningar för att undvika att mosaikbiten spricker.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory