product
3783Marockanskt Konradssons Lune Graphite Grå Dekor 20x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/marockanskt-konradssons-lune-graphite-gra-dekor-20x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Marockanskt-Konradssons-Lune-Graphite-Gra-Dekor-20x20-cm-Stonefactory-ny.jpgInStock960SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/monstrat-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/marockanskt-klinker<p>Bli inspirerad av Marocko och Portugal med dessa fantastiska plattor. Hela Kerion serien är underhållsfri, och kan läggas både inne och ute på golv och vägg och är dessutom frostsäker. En glaserad klinker helt fri från underhåll.</p> 960
  • Hem
  • Inomhus
  • Marockanskt Konradssons Lune Graphite Grå Dekor 20x20 cm
Marockanskt Konradssons Lune Graphite Grå Dekor 20x20 cm
Marockanskt Konradssons Lune Graphite Grå Dekor 20x20 cm

Marockanskt Konradssons Lune Graphite Grå Dekor 20x20 cm

konradssons
Marockanskt/Portugisiskt inspirerad kakel/klinker från Konradssons Kakel. En glaserad klinker helt fri från underhåll som passar bra till golv och vägg och är dessutom frosttålig. Välj bland färgerna, svart, olivgrön, vit, grå, röd och savanne (brun).
960 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4833

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bli inspirerad av Marocko och Portugal med dessa fantastiska plattor. Hela Kerion serien är underhållsfri, och kan läggas både inne och ute på golv och vägg och är dessutom frostsäker. En glaserad klinker helt fri från underhåll.


Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm20x20
YtaMatt
FärgMönstrad Grå
Tjocklek i mm10
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop