• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Marmor för golv & vägg med hemleverans

I århundraden har marmor smyckat interiören på slott, herrgårdar och palats. Stonefactory gör det möjligt för dig att inreda delar av hemmet med marmor av både ljus och mörk karaktär.

Från Italiensk Bianco Carrara till Svensk Kolmårdsmarmor. Marmor har unika nyanser som skiftar beroende på var den bryts. I vårt sortiment hittar du allt från marmor som är vit, svart, grå eller grön. Stonefactory har samlat det bästa av vad marmor kan erbjuda, från Bianco Carrara, välj bland polerad marmor, slipad marmor eller Nero Marquina och Kolmårdsmarmor.

  • Marmor – ett fantastiskt material

    Klassisk, tidlös, med en känsla av lyx, det sammanfattar marmor och natursten på ett väldigt bra sätt.

    Här hittar ni bland annat den klassiska italienska Carrarmarmorn, men sin vackra vitgrå ton och spräckliga vener som får ta plats och ge ditt hem ett lugnt marmorerat mönster i behagliga toner.

    Det är onekligen något speciellt med natursten så som marmor. Känslan av en äkta sten, som brutits från ett berg, fylld med geologisk historia är något unikt. Att marmor blivit som populärt är egentligen inget konstigt då det är ett tidlöst material som står emot de flesta trender. Att marmor bara blir vackrare med tiden med sin fina patina är bara en bonus.

Vanliga frågor

Vad är marmor?
Var bryter man marmor?
Är marmor ett tåligt material?

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory