• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
58466Tenfors Klinker Hexagon Dortmund Marmor 23x26 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/tenfors-klinker-hexagon-dortmund-marmor-23x26?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Tenfors-Klinker-Hexagon-Dortmund-Marmor-23x26.jpgInStock703SEK/inomhus/marmor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/hexagon-klinker/inomhusTenfors Klinker Hexagon Dortmund Marmor 23x26 är ett vitt klinker i hexagon-format. Den har en lätt marmorering och matt yta. Detta är en granitkeramik vilket är slitstarkt och lämpat för alla rum. Den matta ytan gör den även lämpad för våta utrymmen då halkrisken är mindre. <p> <b>OBS!</b<i>Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Tänk även på att lägga till 10-15% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.</i>703

Tenfors Klinker Hexagon Dortmund Marmor 23x26 cm

Tenfors Klinker Hexagon Dortmund Marmor 23x26 är ett vitt klinker i hexagon-format. Den har en lätt marmorering och matt yta.
tenfors
703 SEK / förp.
799 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.88m2

Artikelnummer: Cer-DortHex

Enhet: förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop