product
16995Marmor U Hexagon Large Grey Polished 100x100 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/mosaik/marmormosaik/marmor-u-hexagon-large-grey-polished-100x100-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/marmor-u-hexagon-large-grey-polished-100x100-mm-1-stonefactory.se.jpgOutOfStock599SEK/inomhus/marmor/inomhus/mosaik/inomhus/mosaik/marmormosaik/inomhus/blackfridayEn snygg grå marmor med rosa inslag. Ytan är behandlad för att få en högblank finish. Marmorn har ljusa ådror som skapar en levande och exklusiv känsla. Fyll i antalet paket ni vill beställa ovan. <P> Fraktfri hemleverans på denna marmorhexagon! <P> Detta är en otroligt snygg grå marmor som är utskuren i hexagoner. Alla kanter är rakskurna och passar bra i husets samtliga rum, väggar som golv. Då varje hexagon har fog emellan så ger det även ett bra halkskydd även att ytan är lackad. Hexagonerna kan med fördel användas på golv då marmor går bra ihop med golvvärme. <p>Fasning: Nej denna marmor är rektifierad (rakskuren)</p> <p>Finish: Högblank</p>1138
Marmor U Hexagon Large Grey Polished 100x100 mm
Marmor U Hexagon Large Grey Polished 100x100 mm
Marmor U Hexagon Large Grey Polished 100x100 mm
Marmor U Hexagon Large Grey Polished 100x100 mm
Marmor U Hexagon Large Grey Polished 100x100 mm

Marmor U Hexagon Large Grey Polished 100x100 mm

Passa på & fynda!


599 SEK / förp.
1138 SEK / förp.
1577 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.38m2

Produkten har utgått

Artikelnummer: 34405

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En snygg grå marmor med rosa inslag. Ytan är behandlad för att få en högblank finish. Marmorn har ljusa ådror som skapar en levande och exklusiv känsla. Fyll i antalet paket ni vill beställa ovan.

Fraktfri hemleverans på denna marmorhexagon!

Detta är en otroligt snygg grå marmor som är utskuren i hexagoner. Alla kanter är rakskurna och passar bra i husets samtliga rum, väggar som golv. Då varje hexagon har fog emellan så ger det även ett bra halkskydd även att ytan är lackad. Hexagonerna kan med fördel användas på golv då marmor går bra ihop med golvvärme.

Fasning: Nej denna marmor är rektifierad (rakskuren)

Finish: Högblank

Specifikationer

VarumärkeBricmate
Storlek i cmHexagoner 10x10
YtaPolerad
FärgGrå
Tjocklek i mm10
m20,38
MaterialMarmor
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Laserskuren
Godkänd för badrum
KalibreradJa
Beräkat spill10-15%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop