• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
13923Marmor Bianco Venatino 305x305x10mm Poleradhttps://www.stonefactory.se/inomhus/marmor/marmor-bianco-venatino-305x305x10mm-polerad?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Bianco-Venatino-Marmor--305x305x10mm-Polerad-inspo-Stonefactory-vit-marmor-Carrara.JPGInStock1190SEK/inomhus/marmorBianco Venatino har många användningsområden så som kök och badrum. Venatino är en högvit vacker och exklusiv marmor med en grå marmorering som kan användas till både golv och vägg i ditt hem. <P> En polerad yta kan med fördel användas i hemmamiljö då den täpper igen porerna på en natursten och skyddar ytan från enklare typer av smuts och spill. <P> Idag används marmor mer och mer även i Skandinaviska byggnader i och med att golvärmen kommit in som en standardiserad produkt. Marmorn karakteriseras av sin höga kvalitet, reptålighet samt kompakta struktur, något som skapar en tidslös och uppskattad miljö. Det fina med Bianco Venatino är att marmor bara blir vackrare med tiden. <p>Fasning: Ja</p> <p>Kvalitet: C+ Venatino högsta kvalitet</p> 1790

Marmor Bianco Venatino 305x305x10mm Polerad

Säljs per förp

Bianco Venatino 305x305x10mm är en marmor för den kräsne. Ibland även kallad Carrara C+. Gillar du Bianco Carrara marmor men vill ha en ännu vitare ton så är detta marmorsorten för dig! Det är hög kvalité med en vitare grundton med grå ådring. Marmor fungerar utmärkt att lägga på både golv som vägg. Det är jättepopulärt att ha marmor både i badrum som kök. Samtliga plattor är kalibrerade och håller högsta möjliga kvalitet.

1190 SEK / förp.
1790 SEK / förp.
1280 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.93m2

Artikelnummer: BV305venatino

Enhet: förp.

70 st

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop